- advertentie -

politie-, brandweer- en ambulancenieuws uit zeeland

VLISSINGEN - In Vlissingen is woensdagavond een pizzabezorger van zijn geld beroofd. Het tweetal heeft zichzelf aangegeven bij de politie. Het zijn bekenden van het slachtoffer.

KERKWERVE - Bij een verkeersongeval tussen twee personenauto's is woensdagavond een 38-jarige man uit Kerkwerve om het leven gekomen. De andere bestuurder, een 20-jarige vrouw, ook uit Kerkwerve, raakte gewond.

TERNEUZEN - Een dronken automobilist is afgelopen zondag na een achtervolging in Terneuzen opgepakt door de politie. De man botste daarbij vol op een geparkeerde auto.

VLISSINGEN - De politie is op zoek naar twee scooterrijders die na een aanrijding met een andere scooter in Vlissingen zijn doorgereden. De 74-jarige bestuurder raakte hierbij lichtgewond en is naar het ziekenhuis gebracht.

ZIERIKZEE - Een 17-jarige jongen uit Nieuwerkerk is aan het Kerkhof in Zierikzee aangehouden omdat hij een 20-jarige man uit Zierikzee zou hebben beroofd. Die raakte daarbij gewond.

STAVENISSE - Bij een camping op de Keetenweg in Stavenisse zijn in de nacht van zaterdag op zondag drie mannen aangehouden. Ze zouden hebben gevochten met elkaar. 

HULST - De politie heeft in de nacht van zaterdag op zondag in de Koolstraat een 17-jarige jongen uit Clinge opgepakt. Hij zou bij een school aan de Frederik Hendriklaan in Hulst hebben ingebroken.

MIDDELBURG - De politie heeft tegen twee 17-jarige jongens pepperspray gebruikt, omdat zij zich verzetten tegen hun aanhouding. Dat gebeurde in de nacht van woensdag op donderdag op de Markt in Middelburg. 

TERNEUZEN - Bij een vechtpartij in Terneuzen is in de nacht van dinsdag op woensdag een 26-jarige man uit Aardenburg in elkaar geslagen. Zelf kan de man zich weinig herinneren, dus is de politie op zoek naar getuigen.

MIDDELBURG - Een 28-jarige Middelburger is voor de tiende keer door de politie betrapt op rijden zonder rijbewijs. Hij werd dinsdagmiddag gesnapt in de Sir Winston Churchilllaan in Middelburg op een motor, die ook nog eens gestolen blijkt te zijn.