- advertentie -

politie-, brandweer- en ambulancenieuws uit zeeland

HULST - De politie heeft vrijdag in de gemeente Hulst een 39-jarige man aangehouden in zijn woning. De man wordt ervan verdacht zijn 33-jarige ex-vriendin meerdere malen te hebben mishandeld. Ook verdenkt de politie de man ervan zijn ex-vriendin ernstig te hebben bedreigd.

VLISSINGEN - Twee jongens zijn in de nacht van vrijdag op zaterdag in Vlissingen zwaargewond geraakt toen zij door een dak vielen dat uit asbest was vervaardigd. Ze maakten een val bij een loods aan de Oude Industrieweg. De twee slachtoffers vielen vier tot zes meter naar beneden.

VLISSINGEN - Bij het station in Vlissingen is in de nacht van vrijdag op zaterdag een 21-jarige man uit Middelburg aangehouden op verdenking van verboden wapenbezit.

VOGELWAARDE - Een arrestatieteam van de politie heeft vrijdagmiddag bij een inval in Vogelwaarde een man opgepakt. Met behulp van een ram werd een deur geforceerd om de woning aan de Rapenburg (N688) binnen te komen.

GOES - Een agressieve man is donderdagavond op de Grote Markt in Goes na een vechtpartij door omstanders in bedwang gehouden. Om 23.30 uur kwam er bij de politie een melding binnen dat een man anderen zou hebben lastiggevallen en geweld zou hebben gebruikt.

RILLAND - De politie heeft donderdagmiddag op de Zuidhof in Rilland kunnen voorkomen dat een verwarde man zichzelf iets aandeed met een vuurwapen. Rond 16.25 uur kwam er een melding binnen dat er op de Zuidhof een man rondliep met een vuurwapen.

RITTHEM - Een 36-jarige man uit Clinge moest donderdagmiddag zijn rijbewijs inleveren. Hij overschreed op de Sloeweg (N254) bij Ritthem de maximumsnelheid met meer dan 50 kilometer per uur.

VLISSINGEN - De politie heeft donderdagmiddag op de Gildeweg in Vlissingen een 51-jarige man aangehouden voor drugshandel. De politie was op weg naar het huis van de verdachte om het te doorzoeken. Toen agenten bij het huis arriveerden, zagen zij de Vlissinger net wegrijden.

OUDENBOSCH - De politie heeft donderdag een 28-jarige man uit Oudenbosch aangehouden in zijn woning. Hij wordt er onder meer van verdacht medeplichtig te zijn aan het stelen van een auto in Goes.

HOOFDPLAAT - Drie reddingboten hebben woensdagavond op de Westerschelde tevergeefs gezocht naar een man die te water zou zijn geraakt. Het zou gaan om een man die zich rond 20.30 uur bij Hoofdplaat zou hebben uitgekleed en het water van de Westerschelde zou zijn ingelopen.