- advertentie -

politie-, brandweer- en ambulancenieuws uit zeeland

VLISSINGEN - De twee mannen die zijn opgepakt in verband de gewelddadige dood van een bewoner van de Anjelierenlaan in Vlissingen, blijven zeker tot volgende week vastzitten.

ROOSENDAAL/LAMSWAARDE - De politie heeft een 24-jarige man uit Lamswaarde op verdenking van witwassen. Hij is donderdagavond aangehouden na een achtervolging door Roosendaal. Hij vluchtte weg zodra hij de agenten zag en toen hij werd gepakt, bleek hij duizenden euro's op zak te hebben.

SEROOSKERKE (W) - Bij een botsing tussen twee auto's bij Serooskerke op Walcheren is vrijdag een van de auto's over de kop gevlogen. Twee inzittenden raakten bij het ongeluk gewond.

SINT PHILIPSLAND - De politie heeft in de nacht van donderdag op vrijdag een auto-inbreker opgepakt voor meerdere auto-inbraken in Sint Philipsland. De dief werd op heterdaad betrapt. Een dorpsbewoner werd om 03.45 uur wakker van vreemde geluiden en zag dat er werd ingebroken bij het bedrijfsbusje van de buren.

KAPELLE - Een motorrijder is donderdagochtend gewond geraakt bij een aanrijding op de Vierwegen in Kapelle. De bestuurder van de motor reed om 07.15 uur over de kruising met de Rijksweg (N289) en botste door nog onbekende oorzaak tegen een bestelauto. 

MIDDELBURG - Een man van 22 uit Vlissingen is afgelopen nacht gearresteerd omdat hij een woning zou zijn binnengedrongen. Hij bedreigde de bewoner met een mes.

GOES - In Goes is dinsdagmiddag een bestuurder met zijn scootmobiel in de sloot gereden. De bestuurder is met een ambulance naar het ziekenhuis gebracht voor controle. 

VLISSINGEN - Geen schoolbanken, maar een politiecel voor twee Vlissingse jongens. De politie lichtte maandagochtend de jongens van 15 en 16 van hun bed in verband met een fietsendiefstal op 9 augustus 2016.

TERNEUZEN - De politie is op zoek naar getuigen van de diefstal van een KTM crossmotor. De motor is zaterdagavond rond 22.00 uur gestolen op de openbare weg bij de Erasmusflat in Terneuzen. 

OOST-SOUBURG - Een 36-jarige man uit Vlissingen is zaterdagavond in Oost-Souburg aangehouden. De man wilde geen identiteitsbewijs laten zien en schold agenten uit.