- advertentie -

politie-, brandweer- en ambulancenieuws uit zeeland

OVERSLAG - Bij een eenzijdig ongeval bij Overslag is een 20-jarige automobilist uit Axel zwaargewond geraakt. De man is, volgens een politiewoordvoerder, in zorgwekkende toestand naar een ziekenhuis in België gebracht.

TERNEUZEN - Een 39-jarige vrouw heeft vrijdagochtend een lantaarnpaal uit de grond gereden op de Mr. F. J. Haarmanweg in Terneuzen. Ze deed dat tijdens een flinke ruzie met haar partner die samen met hun kind in de auto zat.

THOLEN - Een 80-jarige fietser uit Tholen is vanmorgen op de Schelderijnweg in Tholen gewond geraakt bij een aanrijding met een auto.

AARDENBURG - Op een erf in Aardenburg heeft de Regionale Uitvoeringsdienst Zeeland donderdag een illegale kraaienvangkooi ontdekt. In de kooi zat een kraai gevangen. Samen met de politie is de kraai vrijgelaten en de kooi in beslag genomen.

GOES - Een 52-jarige man uit Hoogerheide is vrijdagochtend om 3.00 uur slapend in zijn auto aangetroffen op de vluchtstrook van de A58 bij Heinkenszand. Hij bleek onder invloed van alcohol te zijn.

TERNEUZEN - In het oude stationsgebouw in Terneuzen heeft donderdagnacht een kleine brand gewoed. Rond 3.30 uur rukte de brandweer uit naar de loods aan de Stationsweg, tussen het sluizencomplex en de Kennedylaan.

VLISSINGEN - Omstanders hebben woensdagmiddag in Vlissingen een 21-jarige man uit Purmerend overmeesterd omdat hij zich agressief gedroeg op de veerboot.

VLISSINGEN - Twee jongens van 14 en een meisje van 13 jaar zijn woensdagmiddag door de politie aangehouden. Ze worden verdacht van een inbraakpoging in een woning aan de Irislaan in Vlissingen.

KAPELLE - De politie heeft in de nacht van woensdag op donderdag een 43-jarige automobilist uit Achtmaal aangehouden voor rijden onder invloed. De man reed slingerend op de A58 richting Bergen op Zoom.

GOES - Een 54-jarige man uit Goes is opgepakt. De man reed op een snorfiets en negeerde diverse stoptekens van de politie. Uiteindelijk wist één van de agenten hem op de Voorstad tot stoppen te dwingen.