- advertentie -

politie-, brandweer- en ambulancenieuws uit zeeland

GOES - De politie onderzoekt een mogelijke schietpartij in de omgeving van de Oude Zeedijk in Goes. De schietpartij zou in de nacht van dinsdag op woensdag plaats hebben gevonden. 

GOES - Een verwarde man heeft woensdagochtend de Lange Vorststraat in Goes op stelten gezet. Hij gooide dakpannen van het dak van een pand in de winkelstraat. De straat is daarom korte tijd afgesloten geweest voor het winkelend publiek.

MIDDELBURG - Een bestuurder van een scooter is er dinsdag vandoor gegaan nadat hij frontaal op een andere scooter was gebotst. Het ongeluk gebeurde dinsdagmiddag rond 14.15 uur op de Abeelseweg in Middelburg. De bestuurder van de tweede scooter raakte bij het ongeluk gewond.

VLISSINGEN - Het gebied rond de Gildeweg in Vlissingen is nog niet helemaal vrij van asresten en brokstukken als gevolg van de brand van afgelopen zaterdag. Vooral tussen de bosjes en de struiken liggen nog asresten.

THOLEN - Twee mannen zijn zondagavond op de Oesterdam tussen Rilland en Tholen door de politie uit de auto gepraat en gedwongen op de grond te gaan liggen. De politie verdacht hen van vuurwapenbezit. 

COLIJNSPLAAT - Een scooterrijder is zondagavond zwaar gewond geraakt in Colijnsplaat. Rond half elf gisteravond reed hij op de Colijnsplaatseweg tegen de middengeleider in de weg, en werd gelanceerd. 

ZAAMSLAG - Een motorrijdster is zondagochtend op een rotonde van de Rondweg bij Zaamslag onderuit gegaan.  De bestuurder, een 58-jarige vrouw uit Vogelwaarde, is daarbij gewond geraakt.

VEERE - Bij een controle in de gemeente Veere zijn afgelopen nacht twaalf illegale kampeerders op de bon geslingerd. Het ging daarbij om tien Duitse, een Spaanse en een Nederlandse toerist. Ze kregen allemaal een boete van 140 euro.

HULST - Een 74-jarige fietsster is zaterdagochtend gewond geraakt bij een aanrijding in Hulst. De vrouw kreeg vermoedelijk geen voorrang van een automobiliste.

NOORDGOUWE - Bij een ongeval is in de nacht van vrijdag op zaterdag een vrouw uit Noordgouwe om het leven gekomen. Een man uit dezelfde plaats raakte zwaargewond. Een man uit Dreischor is aangehouden.