- advertentie -

politie-, brandweer- en ambulancenieuws uit zeeland

MIDDELBURG - De politie heeft nog geen spoor van de twee mannen die gisteren het filiaal van Kruidvat aan de Lange Geere in Middelburg hebben overvallen. De mannen bedreigden aan het begin van de avond klanten en personeel met een steekwapen.

BRUINISSE - Bij een bedrijf aan de Nijverheidsweg in Bruinisse is donderdag bij een inbraak koper gestolen. De politie heeft het over 'een aanzienlijke hoeveelheid'. 

GOES - De pizzeria Domino's aan de Zusterstraat in Goes is maandagavond erond 22 uur overvallen. De dader ging er vandoor met een nog onbekend geldbedrag, van hem ontbreekt nog ieder spoor.

HULST - De brandweer is maandag voor de tweede keer opgeroepen voor een brand aan de Hogeweg in Hulst. Nu voor brand in de leegstaande woning, nadat zondagmorgen brand uitbrak in de naastgelegen schuur.

MIDDELBURG -  De Veiligheidsregio Zeeland heeft last gehad van publiek bij de brand zaterdag in Axel. Een loods van een hoveniersbedrijf brandde volledig af en er was veel rook. Ondanks een oproep om niet te komen, kwamen er toch veel mensen kijken. 

OOSTKAPELLE - Een 44-jarige wielrenner uit Oost-Souburg is gewond geraakt toen hij op zaterdagavond tegen een hek reed tussen Vrouwenpolder en Oostkapelle. Hij raakte gewond in zijn gezicht en is met een ambulance naar het ziekenhuis gebracht.

SLUIS - Bij een alcoholcontrole in Sluis zijn zaterdagavond zeven automobilisten betrapt op rijden onder invloed. Een van hen, een 44-jarige Belg, moest zijn rijbewijs inleveren. Hij had ruim drie keer meer alcohol op dan is toegestaan. 

TERNEUZEN - De politie zoekt naar meer getuigen van de masturberende man op Scheldeboulevard in Terneuzen. De man werd zaterdagmiddag opgepakt na een melding van een getuige die de man had betrapt.  

HULST - De brandweer heeft zondagmorgen aan de Hogeweg in Hulst een brand in een schuur met stro geblust. Volgens een woordvoerder van de Veiligheidsregio Zeeland lag er in de schuur zo'n 1000 kilo aan stro. 

AXEL - De loods van een hoveniersbedrijf in Axel is zaterdagmiddag volledig uitgebrand. De brandweer rukte uit met drie blusvoertuigen en een hoogwerker om de brand te blussen en om te voorkomen dat het vuur zou overslaan naar het nabijgelegen tankstation.