- advertentie -

politie-, brandweer- en ambulancenieuws uit zeeland

KUITAART - De persoon die woensdag bij een auto-ongeluk aan de Hulsterweg in Kuitaart om het leven kwam, is een 88-jarige man uit Kloosterzande. De man werd vermoedelijk onwel achter het stuur en reed vervolgens tegen een boom.

YERSEKE - Een auto is woensdagavond in de sloot naast de Postweg in Yerseke op de kop in het water beland. In de auto zaten twee personen. De twee inzittenden zijn door de brandweer uit de auto gehaald.

KUITAART - Bij een ongeluk op de Hulsterweg in Kuitaart is woensdagmiddag een persoon om het leven gekomen. Het ongeluk gebeurde rond 14.40 uur. De auto is daarna door nog onbekende oorzaak in brand gevlogen.

MIDDELBURG - Een 45-jarige Duitser is dinsdagavond in Middelburg opgepakt, omdat hij dronken een rotonde en verkeersbord ramde. Hij bleek zes keer de toegestane hoeveelheid alcohol gedronken.

VLISSINGEN - De politie heeft dinsdag in een woning in de Paul Krugerstraat in Vlissingen geld, drugs en imitatieartikelen in beslag genomen. Bij de actie heeft de politie twee mensen aangehouden.

TERNEUZEN - Een 18-jarige man is zondagavond aan de Westkolkstraat in Terneuzen opgepakt met harddrugs op zak. De agenten hielden de man aan nadat ze een sterke wietgeur bij hem en zijn twee vrienden roken.

ZAAMSLAG - In een woning aan de Terneuzensestraat in Zaamslag is maandagavond brand uitgebroken. De zolder is daarbij uitgebrand.

TERNEUZEN - De politie heeft maandagmiddag in een woning in de Diepenbrockstraat in Terneuzen twee overleden personen aangetroffen. Het gaat om een man en een vrouw

KAPELLE - Op de A58 ter hoogte van Kapelle is zondagavond een automobilist aan de kant gezet. De 69-jarige man uit Vlissingen had vijf keer de toegestane hoeveelheid alcohol op.

KAPELLE - Aan de Vierwegen in Kapelle zijn in de nacht van zondag op maandag drie mannen aangehouden. Bij controle van het bestelbusje waar zij in rond reden bleken ze inbrekerswerktuigen bij zich te hebben.