- advertentie -

politie-, brandweer- en ambulancenieuws uit zeeland

WESTERSCHELDETUNNEL - De Westerscheldetunnel richting Borssele is dinsdagochtend even afgesloten geweest. In de oostbuis stond een auto met pech die geborgen moest worden. Door het pechgeval ontstond er een lange file bij de tunnel.

OOST-SOUBURG - Een automobilist is dinsdagochtend bekneld geraakt na een ongeval op de A58. Dat gebeurde rond kwart voor zeven bij de oprit vanaf Oost-Souburg en Ritthem.

RETRANCHEMENT - Aan de Kanaalweg bij Retranchement is zondagmiddag een motorrijder onderuitgegaan. Dat gebeurde rond 16.15 uur. 

MIDDELBURG - Een 18-jarige Middelburger is zaterdag door twee mannen beroofd. De daders gingen er met enkele tientallen euro's vandoor. De  twee mannen dwongen de jongen rond 21.30 uur op de Overloper in Middelburg te stoppen.

AXEL - Een 18-jarige man uit Terneuzen is in de nacht van zaterdag op zondag aangehouden. Hij wordt ervan verdacht op het Szydlowskiplein in Axel de ruit van een cafetaria te hebben vernield.

MIDDELBURG - Twee zakkenrollers liepen in de nacht van zaterdag op zondag in Middelburg tegen de lamp. De twee mannen worden er van verdacht een tasje te hebben gestolen in een kroeg aan de Langeviele in Middelburg. De politie werd door een portier van de kroeg op de mannen gewezen.

OOST-SOUBURG - De politie heeft in de nacht van zaterdag op zondag vijf vandalen aangehouden in Oost-Souburg. De jongens verdacht van openlijke geweldpleging. De jongens zouden een bushokje hebben vernield en een 'te koop'-bord uit een tuin hebben getrokken.

GOES - Een man van 21 uit Vlissingen is zaterdagmiddag aangehouden in Goes omdat hij van een jongen een fiets had gestolen. Hij ging er op de Lewestraat in Kloetinge met de fiets vandoor.

SINT JANSTEEN - De politie heeft zaterdagavond na een vechtpartij een 38-jarige Belg aangehouden. De man zou een Utrechter geschopt hebben terwijl hij al op de grond lag. De man uit Sint Gillis en Waas zit nog vast in een politiecel in Torentijd.

HEINKENSZAND - Een 60-jarige vrouw uit Heinkenszand is woensdagmiddag zwaargewond geraakt bij een familieruzie in haar woonplaats. Een 26-jarige man is door de politie aangehouden als verdachte.