- advertentie -

politie-, brandweer- en ambulancenieuws uit zeeland

ZAAMSLAG - Een motorrijdster is zondagochtend op een rotonde van de Rondweg bij Zaamslag onderuit gegaan.  De bestuurder, een 58-jarige vrouw uit Vogelwaarde, is daarbij gewond geraakt.

VEERE - Bij een controle in de gemeente Veere zijn afgelopen nacht twaalf illegale kampeerders op de bon geslingerd. Het ging daarbij om tien Duitse, een Spaanse en een Nederlandse toerist. Ze kregen allemaal een boete van 140 euro.

HULST - Een 74-jarige fietsster is zaterdagochtend gewond geraakt bij een aanrijding in Hulst. De vrouw kreeg vermoedelijk geen voorrang van een automobiliste.

NOORDGOUWE - Bij een ongeval is in de nacht van vrijdag op zaterdag een vrouw uit Noordgouwe om het leven gekomen. Een man uit dezelfde plaats raakte zwaargewond. Een man uit Dreischor is aangehouden.

BURGH-HAAMSTEDE - Een 78-jarige man uit Tilburg is aangehouden na de ontdekking van een hennepkwekerij in een huurwoning aan de Kloosterweg in Burgh-Haamstede. De eigenaar van het pand had de politie getipt.

ELLEMEET - Op een camping aan de Kuijerdamseweg in Ellemeet zijn donderdagavond twee jonge campinggasten gebeten door een hond. Het gaat om een meisje van zeven jaar en een jongen van elf jaar uit het Duitse Kleve. De twee hebben flinke bijtwonden opgelopen.

MIDDELBURG - De begroeiing bij de sporthal aan de Sportlaan in Middelburg heeft donderdagmiddag in brand gestaan. De begroeiing stond tegen de gevel van de sporthal.

ZOUTELANDE - Een 70-jarige man woensdagmiddag heeft zijn bekken gebroken nadat hij van een onbekende jongen een duw heeft gekregen. De jongen gaf de man een duw waardoor de man viel. Bij de val brak de man zijn bekken.

HEIKANT - De brand in een loods van een transportbedrijf aan de Julianastraat net buiten Heikant is onder controle. Om 07.39 uur gaf de brandweer het sein brand meester. Bij de brand kwam een kleine hoeveelheid asbest vrij.

THOLEN - Bij een vechtpartij op de Oesterdam is dinsdagavond een 18-jarige jongen uit Hoogerheide bewusteloos geslagen. De dader, een 16-jarige jongen uit Bergen op Zoom, is aangehouden.