- advertentie -

politie-, brandweer- en ambulancenieuws uit zeeland

RILLAND - Een 44-jarige man uit Rilland wordt verdacht van een poging tot brandstichting. In de nacht van dinsdag op woensdag is hij aangehouden in de Vinkenissestraat in Rilland.

ZIERIKZEE - Twee scooterrijders en één bijrijder zijn woensdagochtend gewond geraakt bij een frontale aanrijding in Zierikzee. De twee scooters botsten frontaal op elkaar op het fietspad naast de Nieuwe Koolweg (N59).

VLISSINGEN - Een aantal kinderen en volwassen kwam dinsdagavond op het badstrand in Vlissingen in de problemen toen een uitvarend zeeschip langs voer. De zwemmers kwamen in de problemen door de golf die veroorzaakt werd door het schip.

KAPELLEBRUG - In een schuur aan de Gentsevaart in Kapellebrug is kort na half vier brand uitgebroken. In de schuur stonden koeien. De dieren zijn op de tijd uit de schuur gehaald. 

HILVARENBEEK - Een 28-jarige man uit Goes is zondagmiddag aangehouden in Safaripark Beekse Bergen bij Hilvarenbeek. Hij reed met zo'n 50 tot 60 kilometer door het dierenpark, haalde auto's in en botste bijna tegen één van de loslopende dieren. 

GOES - Er is nog veel onduidelijk na het incident in Goes waarbij zaterdagmiddag de 30-jarige Umaru overleed. Zowel buurtbewoners als vrienden snappen niet wat er gebeurd is. Umaru Sesay overleed in het bijzijn van de politie, nadat ze hem met pepperspray in bedwang probeerden te houden.

VLISSINGEN-OOST - Bij een bedrijfsongeval op het terrein van Damen Scheepsbouw op het bedrijventerrein Vlissingen-Oost is zondagmiddag een medewerker ernstig gewond geraakt. Er kwam volgens de politie rond 13.25 uur een grote plaat op de benen van de medewerker terecht. 

KOUDEKERKE - Een 34-jarige man uit Koudekerke is zaterdagnacht ernstig gewond geraakt bij een ongeval op de Rondweg Koudekerke. Hij werd daar rond 2.30 uur aangereden door een auto. 

KOUDEKERKE - Een 73-jarige vrouw uit Koudekerke is zaterdagnacht in het ziekenhuis overleden aan haar verwondingen na een fietsongeval eerder die avond in de Brouwerijstraat in haar dorp.  

GOES - De politie doet onderzoek naar het overlijden van een 30-jarige man in Goes. Volgens de politie gaat het om een verwarde man die vlak voor zijn overlijden naakt en schreeuwend door de Berkenstraat in Goes rende.