- advertentie -

politie-, brandweer- en ambulancenieuws uit zeeland

OUDELANDE - Bij een brand aan de Zwinweg in Oudelande is zaterdagavond een gewonde gevallen. De brandweer werd om 22.30 uur gealarmeerd voor een schoorsteenbrand.

BRUINISSE - Een automobilist is zaterdagmiddag met zijn auto over de kop geslagen bij Bruinisse. Het ongeval vond rond 13.30 uur plaats op de N59. 

TERNEUZEN - De politie zoekt getuigen van een incident dat donderdagochtend in het stadhuis van Terneuzen heeft plaatsgevonden.

BRUINISSE - Drie automobilisten hebben bij een verkeerscontrole hun auto achter moeten laten. Zij konden bij een verkeerscontrole van de politie en de belastingdienst hun openstaande rekeningen niet gelijk betalen. Hun auto is in beslag genomen. 

HULST - Een man die donderdag in Hulst van achteren op een auto reed, is er na het ongeluk vandoor gegaan. De man gaf de andere automobilist aan verderop langs de weg gegevens uit te willen wisselen. De geraakte automobilist stopte op de afgesproken plek, maar de man reed door.

NIEUW NAMEN - De politie heeft donderdag vijf Britse stropers aangehouden op verdenking van stroperij. De mannen werden aangehouden in de Emmapolder bij Nieuw Namen.

TERNEUZEN - De politie heeft een man aangehouden die over de balie bij het stadhuis in Terneuzen was geklommen en stampij maakte. Het gaat om een 43-jarige man uit Terneuzen.

OOST-SOUBURG - De politie blijft appen met de burger. Dat is de uitkomst van een proef met WhatsApp die sinds maart in Zeeland gehouden werd. De politie noemt de proef een succes.

AXEL - De politie heeft woensdagmorgen een 16-jarige jongen uit Axel aangehouden op het Zeldenrust College in Terneuzen. Hij wordt verdacht van betrokkenheid bij diefstal van een auto in Axel.

AXEL - De politie heeft woensdagmorgen een 16-jarige jongen uit Axel aangehouden op een school in Terneuzen. Hij wordt verdacht van betrokkenheid bij diefstal van een auto in Axel.