- advertentie -

politie-, brandweer- en ambulancenieuws uit zeeland

HEINKENSZAND - De politie heeft vrijdag op de A58 ter hoogte van Heinkenszand een automobilist staande gehouden die al veertien jaar zonder rijbewijs rijdt. Dat meldt het Team Verkeer Zeeland-West Brabant op Twitter.

HEINKENSZAND - Omstanders hebben vrijdagmiddag in Heinkenszand een zestigjarige Belg uit de auto getrokken die met te veel drank op achter het stuur zat. De man bleek ruim vier keer meer te hebben gedronken dan toegestaan.

GOES - Twee vijftienjarige meisjes - uit Middelburg en Goes - zijn vrijdagavond aangehouden omdat zij een treinconducteur hadden beledigd en zich niet konden legitimeren. Daarnaast hebben zij bij hun aanhouding agenten geschopt en geslagen.

GOES - De politie is op zoek naar een fietsendief die vrijdagmiddag een elektrische fiets heeft gestolen in Goes. Dat gebeurde rond 13.00 uur in de Lange Kerkstraat in het centrum van de stad.

SLUIS - De politie heeft donderdagavond een 40-jarige man uit Sluis in zijn woonplaats aangehouden omdat hij voor overlast zorgde. Hij had vernielingen aangericht bij een parkeerplaats aan de Sint Annastraat en op ramen woningen lopen bonken.

SINT JANSTEEN - De politie heeft donderdagavond twee mannen aangehouden omdat hun bestelauto vol lag met wiet. Het gaat om een 54-jarige man uit Tremelo (B) en een 25-jarige man uit Nieuw Namen.

WISSENKERKE - Een automobilist kreeg donderdagmiddag de schrik van zijn leven toen op de Oost-Westweg bij Wissenkerke plots een hert voor zijn auto overstak. Hij schepte het dier op zijn motorkap waarna het zijn voorruit raakte. Het hert overleefde de klap niet.

HULST - Een fietster in Hulst is gisteren beroofd van haar telefoon en pinpas. Van de daders ontbreekt ieder spoor. De politie is op zoek naar getuigen van de straatroof.

OOST-SOUBURG - Een zakelijk conflict in Oost-Souburg is donderdagmiddag uitgemond in ruzie. De politie was met twee voertuigen ter plaatse om de boel te sussen.

SLUIS - De politie heeft woensdagavond een 20-jarige vrouw uit de gemeente Sluis aangehouden. De vrouw zou sinds janauri een 15-jarig meisje uit Retranchement onderdak hebben geboden, zonder dat de familie van het meisje op de hoogte was.