- advertentie -

politie-, brandweer- en ambulancenieuws uit zeeland

BIERVLIET - De politie heeft zondagavond een 43-jarige man uit Biervliet in zijn woning aangehouden. Hij wordt ervan verdacht met een vuurwapen een plaatsgenoot met de dood te hebben bedreigd.

GOES - Twee Amsterdammers zijn in de nacht van zondag op maandag gewond geraakt bij een eenzijdig ongeval op de Ringbaan West in Goes. De 40-jarige bestuurder raakte door nog onbekende oorzaak de macht over het stuur kwijt.

COLIJNSPLAAT - Bij een verkeersongeluk in Colijnsplaat is vrijdagochtend een persoon gewond geraakt. Twee auto's botsten met elkaar op de kruising van de Colijnplaatseweg en Noordlangeweg. Eén van de auto's kwam daarbij op de kop terecht. De andere auto belandde in de sloot.

POORTVLIET - De 45-jarige man uit Kruiningen die maandag met zijn bedrijfsauto in een sloot reed is donderdag aan zijn verwondingen overleden. De man verongelukte op de kruising van de Boneputteweg met de Bram Groenewegeweg in Poortvliet.

KLOOSTERZANDE - Een 53-jarige man uit Kloosterzande is woensdagochtend door de politie aangehouden. Hij wordt verdacht van de mishandeling van een 36-jarige vrouw uit Ossenisse.

VLISSINGEN - De politie heeft woensdag een 51-jarige Vlissinger opgepakt die in zijn woonplaats drugs dealde op de Aagje Dekenstraat. Een agent was getuige van de deal.

VROUWENPOLDER - Voetafdrukken in het zand verraadden in de nacht van woensdag op donderdag de inbreker van een strandtent in Vrouwenpolder. De politie hield de man, 31-jarige Belg, uiteindelijk in de duinen aan.

TERNEUZEN - De politie heeft woensdagavond twee mannen op heterdaad betrapt terwijl zij bij een huis aan de Edisonstraat in Terneuzen aan het inbreken waren. De politie kwam in actie na meldingen van buurtbewoners.

MELISKERKE - Bij een eenzijdig ongeval op de Rapenburgweg in Meliskerke is een auto in de sloot beland. De twee inzittenden van de auto zijn door het ambulancepersoneel onderzocht.

KLOOSTERZANDE - In een woning in Kloosterzande heeft de politie dinsdagochtend vijf vuurwapens gevonden. De politie deed een inval in de woning na een aangifte van bedreiging.