- advertentie -

politie-, brandweer- en ambulancenieuws uit zeeland

RILLAND - Een 36-jarige man uit Rilland is vrijdagavond rond 20.30 uur gearresteerd, omdat hij zijn 29-jarige vrouw zou hebben mishandeld. Tijdens een woordenwisseling zou de man zijn vrouw met een mes in haar arm hebben gestoken.

MIDDELBURG - In een garage naast een woning aan de Grevelingenstraat in Middelburg heeft zaterdagochtend brand gewoed. Eén van de bewoners had rook ingeademd en is onderzocht door ambulancepersoneel. De brand werd omstreeks 08.20 uur gemeld.

GOES - Een 20-jarige man uit Arnemuiden is gewond geraakt nadat een 38-jarige plaatsgenoot hem met een bierfles op zijn hoofd had geslagen. De 38-jarige man is aangehouden voor mishandeling.

'S-HEERENHOEK - Een 57-jarige vrouw is donderdagavond gewond geraakt bij een ongeval bij 's-Heerenhoek. Ze raakte met haar auto van de weg en kwam in een sloot terecht. De vrouw uit Heinkenszand had te veel alcohol gedronken.

WILHELMINADORP - Bij Wilhelminadorp is donderdagochtend een zwaar verkeersongeval gebeurd. Een auto en een bestelbus kwamen op het kruispunt van de Deltaweg (N256) met de Langeweg met elkaar in aanrijding. Tenminste een persoon raakte gewond.

SINT PHILIPSLAND - De twee mannen die twee weken geleden op heterdaad werden betrapt tijdens een inbraak in de kantine van de voetbalvereniging NOAD'67 in Sint Philipsland blijken meer op hun kerfstok te hebben. Ze hebben meerdere inbraken bekend.

MIDDELBURG - Een 26-jarige Middelburger is dinsdag aangehouden voor het dealen van drugs vanuit zijn woning. De politie had meerdere meldingen van overlast gekregen vanuit de buurt.

MIDDELBURG - In een loods van buizenhandel Herstaco aan de Nijverheidsweg in Middelburg is dinsdagavond een forse brand uitgebroken. De brand brak rond 19.45 uur uit in een stapel met houten pallets. Bij de brand kwam veel rook vrij.

DEN BOSCH - De politie heeft dinsdag een 16-jarige jongen uit Den Bosch aangehouden voor de schietpartij waarbij een 21-jarige Tholenaar in zijn hand werd geschoten. Dat gebeurde op 19 november bij het treinstation in Den Bosch-Oost.

HULST - De politie heeft nog geen spoor van de jongens, die zaterdagavond een bejaarde vrouw hebben overvallen in Hulst. Daarom worden getuigen gezocht.