- advertentie -

DELTA heeft op 17 april 2012 de indeling van het digitale kabelpakket gewijzigd. Omroep Zeeland is voortaan te vinden op kanaal 11. Vorig jaar maart heeft DELTA de analoge zendervolgorde al aangepast.

 

 

Waarom gaat Omroep Zeeland naar plek 11?
Omroep Zeeland is dé omroep van Zeeland en behoort al jaren tot de best bekeken tv-zenders. Daarbij hoort een toegankelijk kanaal. Omroep Zeeland en DELTA benadrukken hiermee hun betrokkenheid met de Zeeuwse samenleving. Met deze wijziging worden nieuws, nieuwtjes, achtergronden, cultuur, sport en evenementen uit de regio op televisie nog dichterbij gebracht.
> terug naar begin


Wat merk ik van de nieuwe kanaalindeling?
Digitale ontvangers en televisietoestellen met een digitale TV module (CI of CI+) zullen bij het opstarten deze kanalen opnieuw gaan zoeken. In de meeste gevallen gaat dit automatisch. In een aantal gevallen, afhankelijk van uw apparatuur, dient u dit handmatig te doen. U doet dit door met behulp van het installatiemenu van uw digitale ontvanger of televisie opnieuw naar kanalen te zoeken. De kanaalpositie van de kanalen blijft ongewijzigd. Wanneer u eerder een zogenaamde “favorieten” lijst hebt samengesteld, is het mogelijk dat u deze ook opnieuw moet instellen. Raadpleeg hiervoor de handleiding van uw apparatuur. De meeste handleidingen zijn te vinden op: www.gebruikershandleiding.com.

Tijdens de nachtelijke werkzaamheden van 16 op 17 april 2012 kunnen geprogrammeerde opnames op PVR’s mislopen, omdat die nacht de elektronische programmagids (EPG) niet volledig is.
> terug naar begin


Wat moet ik doen als ik problemen ervaar na deze wijzigingen?

Herstart eerst uw digitale ontvanger en/of televisietoestel met digitale TV module (CI of CI+) en kijk of de problemen na de herstart opgelost zijn. Zo niet, ga dan naar het installatiemenu van uw ontvanger of televisietoestel en laat het apparaat opnieuw naar kanalen zoeken. Nadat de kanalen opnieuw zijn opgezocht kunt u alle kanalen weer ontvangen.
Wanneer u nog steeds problemen ervaart, kunt u contact opnemen met de klantenservice van DELTA via telefoonnummer 0800-55 11 550. De openingstijden van de klantenservice zijn van maandag tm vrijdag van 09:00 uur tot 21:00 uur en op zaterdag van 09:00 uur tot 13:00 uur. Ook kunt u vragen of iemand in uw omgeving u kan helpen of kunt u contact opnemen met uw dealer.
> terug naar begin


Wanneer worden de veranderingen doorgevoerd?
DELTA voert de aanpassingen uit in de nacht van 16 op 17 april 2012. Dit gebeurt ’s nachts, zodat onze kijkers hier zo min mogelijk hinder van ondervinden.
> terug naar begin


Verandert er nog meer aan de digitale zenderindeling?
Ja. Behalve de positie van Omroep Zeeland veranderen er nog een paar zenders van plaats. Meer informatie over de nieuwe indeling vindt op: www.delta.nl/kanaalwijziging.
> terug naar begin


Vindt op 17 april 2012 de verandering alleen maar in Zeeland plaats?
Ja. De kanaalpositie verandert alleen op het digitale kabelnetwerk van DELTA. De positie op andere kabelnetwerken(buiten Zeeland), Digitenne en satelliet blijft ongewijzigd.
> terug naar begin


Wat gebeurt er met de radiozender van Omroep Zeeland?
Niets. De zenderindeling van radio blijft hetzelfde.
> terug naar begin

 

Doe mee en win
Vanaf dinsdag 10 april maakt u elke dag kans om €100,- korting op uw DELTA televisiepakket te winnen. Luister elke morgen rond 11 uur naar Omroep Zeeland en doe mee, bel en win. U komt alleen in aanmerking voor deze prijs wanneer er geen sprake is van een betalingsachterstand op de door DELTA aan u geleverde diensten.


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

We ontmoeten elkaar op 11

Delen: