- advertentie -

OOST-SOUBURG - De A58 is woensdagavond vanaf 20.00 uur in de richting van Vlissingen afgesloten om een vrachtwagen uit de berm te takelen. Ter hoogte van van de afslag Kapelle/Biezelinge moet het verkeer van de snelweg af en de omleidingsborden volgen. De afsluiting duurt naar verwachting tot donderdagochtend 06:00 uur.

wo 31-08-2016, 14:41

- advertentie -

- advertentie -

Stroom en gas vergelijkenEnergie vergelijker: de meest voordelige leverancier van stroom en gas vind je op Gaslicht.com

 

DOMBURG - Inwoner Krijn Minderhoud van de Noordstraat in Domburg komt zelf in actie tegen de parkeerchaos in zijn straat. De parkeerplaatsen zijn bestemd voor vergunninghouders, maar dat lijken de meeste toeristen niet te snappen. 

OOST-SOUBURG - Oostkapelle is uitgeroepen tot het schoonste strand van Nederland. Groede en Westkapelle werden de nummer twee en drie.

KRABBENDIJKE - Het verdriet overheerst bij verzorgingshuis Ter Weel in Krabbendijke, drie dagen na de brand die drie bewoners het leven kostte. De zussen Jo en Rina Goeree woonden op de verdieping waar de brand ontstond. Nadat ze rook op de gang zagen, hielden ze hun deur dicht en dat heeft hun leven gered.

VLISSINGEN - Bij het ADRZ ziekenhuis in Vlissingen komt een speciale tuin, die de bezoekers van het ziekenhuis op hun gemak moet stellen. Dat gebeurt bijvoorbeeld met geneeskrachtige kruiden.

RILLAND - Na de files door de lading augurken die uit een gekantelde vrachtwagen was gevallen, zorgde een brandende auto woensdagochtend voor een nieuwe file op de A58 richting Vlissingen. De auto vloog rond het middaguur tussen Hoogerheide en Rilland in brand en is volledig uitgebrand.

MIDDELBURG - Bij een verkeerscontrole in de Buitenhovelaan in Middelburg hebben agenten een vuurwapen in een auto gevonden. Naast het vuurwapen vonden agenten ook een mes en boksbeugel. De twee inzittenden zijn aangehouden.

VLISSINGEN - Agenten met getrokken wapens hebben dinsdagavond op de Paul Krugerstraat in Vlissingen een auto aan de kant gezet. De politie had een melding gekregen dat de inzittenden een vuurwapen bij zich hadden.

DOMBURG - Inwoners, toeristen en ondernemers hebben nog zeker twee jaar lang last van de parkeerproblemen in Domburg. De gemeente Veere zegt in 2018 met oplossingen te komen. Tot die tijd staat het verkeer in de badplaats op drukke dagen muurvast door alle toeristen die zoeken naar een parkeerplek. 

KRABBENDIJKE - De brand in verzorgingshuis Ter Weel in Krabbendijke heeft een derde dodelijk slachtoffer geëist. Het slachtoffer bezweek in de nacht van dinsdag op woensdag aan haar verwondingen.

MIDDELBURG - De buurtbusverenigingen krijgen extra geld. Het dagelijks provinciebestuur heeft besloten dat ze samen 20.000 euro extra per jaar krijgen. 

OOST-SOUBURG - Een vrouw in Zeeuws-Vlaanderen kreeg in de nacht van dinsdag op woensdag de schrik van haar leven. Zij belde de politie omdat ze hoorde dat er iemand met een slijptol het rolluik van haar woning probeerde open te breken.

TERNEUZEN - Een huis in de Juliana van Stolbergstraat in Terneuzen is in de nacht van dinsdag op woensdag verwoest door brand. Een persoon is naar het ziekenhuis gebracht omdat hij rook had ingeademd.

KAPELLE - De A58 van Bergen op Zoom richting Vlissingen was woensdagochtend urenlang afgesloten tussen de afritten Yerseke en 's-Gravenpolder vanwege een gekantelde vrachtwagen. De augurken die de vrachtwagen vervoerde lagen in een grote hoop op de snelweg. 

OOST-SOUBURG - Goedemorgen! Het is woensdag 31 augustus. Dit is in het nieuws in Zeeland.