- advertentie -

Adverteren op omroep zeeland radio

Adverteren op omroep zeeland radio

Omroep Zeeland radio zendt zowel overdag  als in de avonduren uit. Het grootste bereik behaalt u overdag. Dan bereikt u met uw boodschap wekelijks maar liefst  84.000 consumenten tussen 18 en 75 jaar*. Radio is een sterk onderdeel van een goede mediamix. De impact van een radiocommercial vergroot de attentiewaarde van direct-mailcampagnes,  advertenties in de krant en heeft een bewezen positief effect op het website bezoek.
*Bron: Motivaction bereikonderzoek regionale omroepen 2013


Boodschap
Een radioboodschap op Omroep Zeeland radio blijft langer hangen. Uw boodschap wordt dus beter herinnerd. Een uitstekend medium voor uw naamsbekendheid. De lengte van uw reclameboodschap is afhankelijk van hoe bekend uw product of bedrijf nu al is en wat u aan uitleg nodig heeft. Langere commercials zijn belangrijk om een goede basis te creëren waardoor er bij de volgende uitzendingen van de commercial herkenbaarheid ontstaat. Een korte commercial (reminder) kan effectief zijn om een langere commercial in hetzelfde reclameblok af te maken. De creativiteit en de uitzend frequentie bepalen onder andere hoe goed uw boodschap blijft hangen.


Productie
Omroep Zeeland beschikt over een uitgebreid netwerk aan producenten. Wij helpen u graag met het maken van de juiste keuze hierin en begeleiden u gedurende het productieproces.

 

Voorbeeld commercials:

 

 

 

Nieuwsbrief
Schrijf u in voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van alle acties.

 

Bent u benieuwd hoe wij het bereik van uw boodschap kunnen vergroten? Vul onderstaand formulier in of bel: 0118 49 99 77. Wij adviseren u graag!

delen: