- advertentie -

Bereik televisie

Bereik televisie

Omroep Zeeland  TV zendt zowel in de avonduren als overdag uit. Het grootste bereik behaalt u in de avonduren. Dan bereikt u met uw boodschap wekelijks maar liefst 182.000 consumenten tussen de 18 en 75 jaar*.  Zoekt u een gemiddeld oudere doelgroep dan is dagtelevisie een prima aanvulling tegen een zeer aantrekkelijk tarief.
*Bron: Motivaction bereikonderzoek regionale omroepen 2013

Boodschap
De lengte van uw commercial is afhankelijk van uw boodschap: hoe bekend is uw product of bedrijf en hoeveel uitleg is er nodig. Langere commercials zijn belangrijk om een goede basis te creëren waardoor er bij de volgende uitzendingen van de commercial herkenbaarheid ontstaat. Een korte commercial (reminder) kan effectief zijn om een langere commercial in hetzelfde reclameblok af te maken. De creativiteit en de uitzend frequentie bepalen onder andere hoe goed uw boodschap blijft hangen.

Productie
Door een sterke combinatie van beeld en geluid kunt u uw boodschap op krachtige wijze overbrengen.
Omroep Zeeland beschikt over een uitgebreid netwerk aan producenten. Wij helpen u graag met het maken van de juiste keuze hierin en begeleiden u gedurende het productieproces.

 

Enkele voorbeelden van regionale producties

 

Nieuwsbrief
Schrijf u in voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van alle acties.

 

Bent u benieuwd hoe wij het bereik van uw boodschap kunnen vergroten? Vul onderstaand formulier in of bel: 0118 49 99 77. Wij adviseren u graag!

delen: