- advertentie -

Dino dag

Wil je alles weten van dinosauriërs en de wereld waarin ze leefden? Kom dan naar de speciale Dinodag in het Tropisch bos van Omnium.

Melanie Düring is paleontoloog en heeft als expeditielid van Naturalis meegewerkt aan de opgraving van een echte Triceratops. Ze vertelt je alles over de opkomst en het uitsterven van dinosauriërs en de tijd waarin ze leefden. Tijdens het dino college hoor je alles over het werk van een dino-onderzoeker en kun je al je vragen kwijt, leer je hoe je een dinosaurusbot en andere fossielen kunt herkennen en ga je op dino-expeditie in het Tropisch bos. De dino-dag organiseren we samen met Milieu Educatie Centrum De Bevelanden

Er zijn twee verschillende groepen: Kinderen van 8 t/m 12 jaar zijn welkom van 14.30-16.30 uur. Volwassenen en kinderen vanaf 12 jaar van 19.00-21.00 uur. Het programma is afgestemd op het niveau van de groep zodat er voor iedereen iets te leren valt. Prijs: € 7,50 p.p. inclusief toegang Tropisch bos, dinocollege en expeditie.

Interesse? Meld je vooraf aan via groepen@omnium.nl. Er is plaats voor maximaal 40 personen per groep, vol=vol dus meld je snel aan!

locatie: 
Omnium Tropisch bos, Goes
datum: 
wo 22-03-2017, 14:30 - 21:00