- advertentie -

Marnixmarkt

De MarnixMarkt vindt plaats op zaterdag 22 april bij de Marnixkerk, Marnixplein 41 in Vlissingen. De MarnixMarkt is een actiemarkt met een grote rommelmarkt.

De markt begint om 9.30 uur en duurt tot 15.00 uur. Iedereen is van harte welkom.

Goede doelen

De opbrengst gaat naar een aantal goede doelen. Dit jaar steunen we vervolgde christenen (SDOK), KWF Kankerbestrijding, Zorgboerderij Buyskerke en lokaal project in de binnenstad van Vlissingen “Walstraat 68”. Zij zullen ook vertegenwoordigd zijn op de MarnixMarkt.

Breed aanbod

Al enkele maanden zijn de voorbereidingen voor de rommelmarkt aan de gang. Meubels, curiosa en antiek maar ook boeken, kleding, gereedschap en speelgoed zal te koop worden aangeboden. Naast de grote rommelmarkt worden er nog allerlei andere producten verkocht waaronder streekproducten, planten, sieraden, kaarten, cadeauartikelen en nog veel meer. Bovendien worden er ook volop levensmiddelen aan de man gebracht zoals groente en fruit, versgebakken friet en vis, kaas, ijs, vers gebak en snoep.

Kinderen

Er zijn ook volop activiteiten voor de kinderen. Je kunt schatgraven, Lego bouwen en er is een springkussen.

Marnixkerk

Op deze dag staan ook de deuren van de Marnixkerk open voor iedereen die belangstelling heeft voor onze gemeente, het christelijke geloof of ons kerkgebouw. We nodigen alle mensen uit om tijdens dit evenement even binnen te wandelen. Er zijn dus redenen genoeg om op zaterdag 22 april de MarnixMarkt te bezoeken.

Iedereen is hartelijk welkom.

locatie: 
Vlissingen, Marnixplein
datum: 
za 22-04-2017, 09:00 - 15:00