- advertentie -

Open Dag TC Souburg

Op zondag 26 maart houdt Tennisclub Souburg weer haar jaarlijkse Open Dag onder het motto “Maak kennis met tennis’. Deze Open Dag is een uitgelezen mogelijkheid om geheel gratis en vrijblijvend met tennis in aanraking te komen. Onder leiding van onze gediplomeerde tennisleraren wordt een attractieve en gevarieerde tennisclinic verzorgd zodat alle deelnemers, jong en oud, op een leuke manier kennis kunnen maken met de diverse facetten van de tennissport.

Belangstellenden worden om 10:15 uur welkom geheten met een drankje in ons clubgebouw, waarna de tennisclinic om 10:30 uur zal starten. De clinic zal duren tot ongeveer 12:00 uur. Deelnemers aan de Open Dag kunnen tegen een zeer aantrekkelijk tarief lid worden van TC Souburg (tot meer dan 50% korting); voor seniorleden (vanaf 18 jaar) zijn er bovendien kennismakingslessen bij de aanbieding inbegrepen.

De Open Dag vindt plaats op het fraaie en gezellige tennispark van TC Souburg aan het Koopmansvoetpad (bij de speeltuin). TC Souburg rekent op een groot aantal belangstellenden, zowel jong als oud: gezinnen, (groot)ouders, herintreders, kinderen. Kortom, iedereen is deze dag welkom om te ervaren hoe leuk tennis voor iedere leeftijd is.

Verdere informatie is te vinden op www.tcsouburg.nl.

locatie: 
Oost-Souburg, tennispark TC Souburg (naast de speeltuin)
datum: 
zo 26-03-2017, 10:15 - 12:00