- advertentie -

Passie en Pasen

Op zaterdag (Stille Zaterdag) 15 april wordt er in de Westerkerk te Goes de inmiddels traditionele Passie en Paaszangavond gehouden. De organisatie is in handen van Omnis Cantare, die speciaal voor deze avond een passend programma hebben samengesteld, waar samenzang van bekende liederen rondom het thema een onderdeel van is.

Muzikale medewerking wordt verleend door het Delta Mannenensemble en het Chr. Symfonieorkest “Con Vocare”. Het mannenensemble bestaat uit 20 mannen en zij bekwamen zich in het op gevoelvolle wijze vertolken van het geestelijke lied en de psalmen. De dirigent van het DME is Dinant Struik en zij worden muzikaal begeleid door Rebecca van Zandwijk (viool) en Jan Rozendaal (orgel). Het Chr. Symfonieorkest Con Vocare staat onder leiding van Mark Christiaanse en bestaat uit een twintigtal leden die symfonische en harmonische instrumenten bespelen.

De avond begint om 19.30 uur en de deuren zijn vanaf 19.00 uur voor u geopend. De toegang is vrij, wel wordt er deze avond gecollecteerd t.b.v. de Hudson Taylorstichting en de woonlocaties van SILOAH in Zeeland.

locatie: 
Goes, Westerkerk
datum: 
za 15-04-2017, 19:30 - za 29-04-2017, 21:15