- advertentie -

SUNRISE - ZOMA

Kleurrijke theatervoorstelling waarin klassiek, pop, rock, zang en dans ineen smelten.

Het verhaal speelt zich af aan het eind van de dag. Al eeuwen woedt de strijd tussen het licht en het donker, tussen de dag en de nacht, tussen het goede en het kwade. Het is een angstige periode. De macht van de Nacht lijkt toe te nemen. Vrouwe Nox, de heerseres van de Nacht, heeft slechts één doel. Ze wil zeggenschap over de totale wereld.

Heer Archo, de heerser van de Dag, is milder en probeert het goede te doen. Hij lijkt echter machteloos te staan met zijn verouderde ideeën van sussen en lieve woorden. Heer Archo krijgt echter hulp van Nieuwelingen. Een heftige strijd ontstaat met als inzet: de terugkeer van de zonsopgang.

Tijdens deze strijd tussen de Dag en de Nacht, hoor je een rij van overbekende hits uit de laatste decennia van de popmuziek. Niet alleen popmuziek, want ook Beethoven en Orff hebben hun plek in de lijst met songs gekregen.

Het ZOMA Swing koor wordt muzikaal ondersteunt door de band Dr Jekyl, maar ook dansschool Anita Bekers zal een belangrijke bijdrage leveren aan deze spetterende show.

locatie: 
Oostburg - Ledeltheater
datum: 
vr 24-03-2017, 08:16 - zo 02-04-2017, 08:16