- advertentie -

Themawandeling Veere 'Wat brengt je in beweging?'

Maak kennis met de Wandelnetwerken van Zeeland en wandelcoaching. We wandelen een kleine 10 km, ca 2.5 uur met pauze, langs de wallen, het Veerse bos, de kreken en het meer terug via het centrum. Het is een mooi natuurgebied van Staatsbosbeheer. Het tempo is voor de meeste mensen goed te doen. Goede schoenen volstaan. Wat levert het je op? Een aanzet om letterlijk en/of figuurlijk in beweging te komen, een mooie wandeling, energie en inspiratie, leuke ontmoetingen, mooie gesprekken, kennismaking met wandelcoaching en misschien een aanzet om meer te gaan wandelen. Maria Verkooyen en Wilma Knulst, beiden wandelcoach, begeleiden de wandeling en gebruiken hiervoor verschillende methodieken (wandeldialoog, opdrachten/vragen met de natuur als leidraad en reflectiemogelijkheid op je levenspad). Zij zijn er van overtuigd dat de natuur je gezonder en creatiever maakt en dat je, al wandelend, als vanzelf antwoorden krijgt op je (levens)vragen.

Iedere laatste zondag van de maand organiseren we een wandeling van ca. 10 km in een natuurgebied in Zeeland. We wandelen met steeds een ander thema als leidraad. 
De groep bestaat uit maximaal 10 mensen per wandelcoach. Start 10 uur. Kosten 10 euro per wandeling. Opgave per keer kan via Facebook of e-mail: wilma.knulst@gmail.com of tel. 06-13426083

Meer info:

Wilma Knulst http://www.je-eigen-weg.nl Maria Verkooyen http://www.looppaz.nl

locatie: 
Veere Kanaalweg
datum: 
zo 26-03-2017 (Gehele dag)