Op 17 maart 2016 was het precies 15 jaar geleden dat Chris Götte, de drummer van Bløf, het leven liet bij een verkeersongeluk. Een immense klap voor zijn familie, vrienden, Bløf, de Nederlandse muziekscene en hun fans…

Eerbetoon aan Chris Götte

Omroep Zeeland keek samen met luisteraars, kijkers en bezoekers van de website en social media-kanalen terug. Met o.a. een speciale uitzending op de radio, met zanger Paskal Jakobsen en toenmalig manager Frank van der Meyden. Kijk, luister en lees mee naar de verhalen over Chris Götte, de drummer die Bløf voortjoeg met zijn kauwgumslag, maar te kort mocht genieten van zijn leven en het succes van zijn band...

Chris Götte

Exclusief gesprek met Paskal Jakobsen en Frank van der Meijden

"Ineens realiseer ik me hoe diep het zit". Paskal Jakobsen, de zanger van Bløf, sprak op Omroep Zeeland Radio vrijuit. Precies 15 jaar na het overlijden van drummer Chris Götte blijft de pijn. Luister hier naar het gesprek.

Blader door de plakboeken over Chris Götte
Chris' moeder hield plakboeken bij over de carrière, maar ook over de dood van haar zoon: krantenknipsels, foto's, interviews en reacties van fans. Met haar toestemming laten wij daaruit een aantal pagina's zien.

De herinneringen aan Chris zijn springlevend
In deze video zie je naasten en fans van Chris, die teruggaan naar de dag dat hij omkwam bij een verkeersongeluk'.

BLØF eert Chris Götte met extra concert
"Omdat het vandaag precies 15 jaar geleden is dat onze vriend en drummer overleed, hebben we besloten op 12 mei op te treden in het Arsenaaltheater."

Edwin Evers over de dood van Chris
Vandaag (17 maart 2016) stond ook Edwin Evers (Radio538) stil bij de plotselinge dood van zijn vriend.

Dit vroegen wij een maand geleden op Facebook

Links

- officiële website Chris Götte (in memoriam)
- Wikipedia Chris Götte
- Discogs Chris Götte