de zeeuwse top 40 weblog

de zeeuwse top 40 weblog

Zo nu en dan heeft Elsa van Hermon op deze webblog iets te melden over de Zeeuwse Top 40. Dat doet ze niet in tekst, maar door middel van videoboodschappen opgenomen met een smartphone.

delen:


OOST-SOUBURG - Morgen, Hemlevaartsdag gaat het los. De Zeeuwse Top 40 van 2013. Presentator Elsa van Hermon is er helemaal klaar voor.

OOST-SOUBURG - Surrender-gitarist Kees Wondergem kwam vanmorgen zelf naar de studio om gesigneerde gitaren af te geven. De bandleden hebben zelf op de instrumenten gespeeld. Een collectors-item dus.

OOST-SOUBURG - De Zeeuwse Muziek 10-daagse is officieel afgetrapt door Racoon en Edy van Driel. Tot en met woensdag 8 mei staat Omroep Zeeland in het teken van Zeeuwse muziek. In deze periode kan er gestemd worden voor de Zeeuwse Top 40. Klik hier om jouw stem uit te brengen.

OOST-SOUBURG - Maandag 29 april is Racoon te gast in de studio van Omroep Zeeland. De band geeft samen met Edy van Driel de aftrap voor de Zeeuwse muziek 10-daagse, die duurt tot en met woensdag 8 mei.

OOST-SOUBURG - Wat doen Elsa en Wilbert hoog op een bouwsteiger bij Omroep Zeeland?

NISSE - Maarten Termont heeft de beste Zeeuwse cover van 2012 gemaakt. De prijs die hij heeft gewonnen is het maken van een videoclip. De beelden voor de videoclip zijn inmiddels opgenomen.

OOST-SOUBURG - De cameraman heeft het voor het zeggen tijdens opnames voor de tv-serie van de Zeeuwse Top 40. Soms lastig, vooral als je hoogtevrees hebt.

OOST-SOUBURG - Elias den Hollander, de presentator die je iedere werkdag tussen 9.30 en 13.00 uur op Omroep Zeeland radio hoort, heeft zijn tip voor de kieslijst van de Zeeuwse Top 40 doorgegeven.

OOST-SOUBURG - Achter deze deur wordt de nieuwe aflevering van de Zeeuwse Top 40 gemonteerd. De aflevering wordt uitgezonden op woensdag 10 april 18u20. Elsa licht alvast een tipje van de sluier op.

OOST-SOUBURG - Kaarten winnen voor muziekfestival Hrieps? Doe mee met het internetspel!

OOST-SOUBURG - Voor de eerste tv-opnames voor de Zeeuwse Top 40 gaan Elsa, Milou en Bas naar Hilversum. Maar wat moeten ze daar doen voor een programma over Zeeuwse muziek? Wie of wat gaan ze bezoeken?