OOST-SOUBURG - De videoclip Flamboyant Man van Clear Clamour was nog maar nèt uit, of de Bevelandse band hoorde dat ze op Concert at SEA mocht spelen. Verder staat de band op het Eindeloos Eilandfestival en Peerock. Zanger en bassist Stefan van der Harst heeft zin om van de optredens een feestje te bouwen. 

- advertentie -

De Zeeuwse Top 40

OOST-SOUBURG - De bandleden van Clear Clamour zijn superenthousiast over hun aanstaande optreden op Concert at SEA. De band is geselecteerd als deelnemer aan het coachingstraject PopAanZee. Clear Clamour maakt rockmuziek met filosofisch onderbouwde teksten. In 2015 won de band de Zeeuwse Belofte.

GOES - De Walcherse band PEER speelt op 22 mei op Racoon & Friends for Jayden. De band opent het concert, waarop ook Rowwen Hèze, Di-rect en Typhoon spelen. Het benefietconcert voor Stichting Jayden op de Grote Markt in Goes wordt voor de derde keer gehouden en is volledig uitverkocht.

MIDDELBURG - Popduo RoMi Cage uit Middelburg verzorgt het voorprogramma van de Nederlandse tournee van Paul Carrack. De Britse muzikant komt eind mei voor vier optredens naar ons land. 

VLISSINGEN - De Thoolse band The Circle Remains is donderdag op het Bevrijdingsfestival uitgeroepen tot Zeeuwse Belofte 2016. De jury, bestaande uit bandleden van Echosonic, bestempelde het optreden als "een belachelijk groot succes".

OOST-SOUBURG - BLØF met Aan De Kust is dit jaar na drie jaar weer op nummer één geëindigd in de Zeeuwse Top 40. Heb jij het gemist? Kijk hier de uitzending per uur terug.

OOST-SOUBURG - Aan De Kust van BLØF staat weer op nummer 1 in de Zeeuwse Top 40.  De afgelopen drie jaar moest de band die plaats afstaan aan Racoon met Oceaan. De lijst met de veertig beste nummers van Zeeuwse bodem werd vandaag voor de tiende keer uitgezonden bij Omroep Zeeland. 

OOST-SOUBURG - Dit is de Zeeuwse Top 40 van 2016. Uitgezonden op donderdag 5 mei.

OOST-SOUBURG - De Zeeuwse Top 40 van 2016 wordt uitgezonden op Hemelvaartsdag, donderdag 5 mei van 8.00 tot 13.00 uur. Op deze site en Omroep Zeeland TV kijk je mee in de studio.

OOST-SOUBURG - Donderdag wordt de tiende editie van de Zeeuwse Top 40 gehouden. Tijd om terug te blikken. Dit waren de afgelopen edities de duo's met de hoogste noteringen.

OOST-SOUBURG - Donderdag wordt de tiende editie van de Zeeuwse Top 40 gehouden. Tijd om terug te blikken. Dit waren de afgelopen edities de hoogst genoteerde solomannen.