- advertentie -

De Zeeuw van Vlaanderen

Delen:

Reacties

Hi, Ik heet Tonko Steiginga. Ik ben al tijden bezig met het South Beach Dieet. Ik vind het goed vol te houden. Toch wel grappig om te zien dat er zoveel dieten bestaan maar dat ze toch veel overeenkomsten hebben. Bedankt voor dit nuttige artikel

De Blauwereiger Boerenlanddagen

Het programma voor "de Blauwereiger boerenlanddagen" welke gehouden worden vrijdag 17 en zaterdag 18 augustus as. op het terrein rond de Theeschenkerij en Loonwerkbedrijf Brasser aan de Zanddijkseweg 12a in Veere is nagenoeg rond. In een voor de Theeschenkerij de Blauwereiger kenmerkende gezellige en ongedwongen sfeer zullen de bezoekers op de mooie locatie worden verrast met kenmerken van het ambachtelijk en boerenlandleven. Met presentaties en informatie over onder meer:

Het gilde van bier, wijn- en likeurmakers, Vereniging van bijenhouders afd. Walcheren, Kleindieren vereniging Zeeland, Vereniging houtdraaiers Walcheren, Zilversmeden, Kantklossen, Alpaca farm en verschillende levende dieren.

Door verschillende deelnemers worden er workshops en specifieke producten aangeboden. Verder kunt u de oogstmachines, streek klederdracht, miniaturen, oude gereedschappen en ambachten bekijken. Specifieke ambachtelijke- biologische- en aanverwante producten kopen.

Er zijn een aantal historische tractoren en machines te bewonderen. Als de omstandigheden het toelaten zullen er zaterdag traditionele oogst en dors demonstraties worden gegeven.

Voor de kinderen is er o.a. de mogelijkheid zich te laten schminken, met de dieren te vermaken en te spelen op de speeltoestellen. Zaterdag wordt het programma muzikaal omlijst met optreden van het bekende koor het Veers Scheepstuig. Walacra zal op die dag met de kindergroep komen volksdansen.

Vrijdag, 17 augustus van 11.00 uur tot 18.00 uur

Zaterdag, van 10.00 tot 17.00 uur

Toegang is beide dagen gratis.

Meer info www.deblauwereiger-veere.nl

Nieuwe reactie inzenden

De inhoud van dit veld is privé en zal niet openbaar worden gemaakt.
  • Adressen van webpagina's en e-mailadressen worden automatisch naar links omgezet.
  • Toegelaten HTML-tags: <a> <em> <strong> <cite> <code> <ul> <ol> <li> <dl> <dt> <dd>
  • Regels en paragrafen worden automatisch gesplitst.

Meer informatie over formaatmogelijkheden