- advertentie -

Concert at Sea

Concert at Sea

Concert at Sea is het grootste popfestival van Zeeland. Het festival op de Brouwersdam trekt jaarlijks tienduizenden mensen. Mede-organisator Bløf speelt een belangrijke rol, net als de vele muzikale vrienden van de Zeeuwse band.

BROUWERSDAM - De band Rowwen Hèze is toegevoegd aan het programma van bungalowfestival Back At SEA bij de Brouwersdam. Voor deze tweede editie waren eerder al BLØF, Di-Rect, Kenny B en Memphis Maniacs geboekt.

OUDDORP - Kenny B, The Brahms en Rondé maken het programma van Back at SEA compleet. Het bungalowfestival in Ouddorp op 20, 21 en 22 november beleeft dit jaar zijn tweede editie. Back at SEA is uitsluitend te bezoeken in combinatie met een bungalowarrangement.

OOST-SOUBURG - BLØF geeft op 15 december een extra optreden in Paradiso, Amsterdam. Het concert de dag erna is inmiddels uitverkocht.

BROUWERSDAM - Tijdens het popfestival Concert at SEA zijn dit weekend drie personen aangehouden voor agressie tegen agenten en beveiligers van het festival. De politie spreekt zelf over een evenement 'zonder noemenswaardige incidenten'.

BROUWERSDAM - De wind staat vandaag precies goed voor de aangemeerde bootjes in haventjes aan de Brouwersdam. Iedereen kan hier meegenieten van de muziek op Concert at SEA aan de andere kant van de dijk.

BROUWERSDAM - De Brouwersdam is in verband met Concert at SEA afgesloten voor verkeer. De afsluiting duurt tot de volgende dag 04.00 uur.

BROUWERSDAM - De vele tienduizenden bezoekers van Concert at SEA zijn vol frisse moed begonnen aan het tweedaagse muziekfestival op de Brouwersdam. Van heinde en ver kwamen de festivalgangers vrijdag naar Zeeland. De tiende editie van CaS is om 13.30 uur begonnen met een optreden van de Zeeuwse band Keaton.

ZIERIKZEE - Een meterslang schilderij vol artiesten die hebben opgetreden op het muziekfestival Concert at Sea, dat was de opdracht die de Zeeuwse kunstenares Sil van Mil uit Zierikzee meekreeg. Het schilderij is donderdagavond opgehangen in hotel De Zeeuwse Stromen in Renesse, waar alle artiesten logeren.

BROUWERSDAM - Concert at SEA heeft de beschikking over twee podia. Daar waar het Zeeland Podium vooral gevestigde namen biedt, is er op het Umoja Podium ruimte voor nieuwe ontdekkingen. Maar naar welke artiesten moet de aandacht uitgaan? Maak hieronder je keuze.

BROUWERSDAM - Festival Concert at Sea gaat vandaag van start. Dit jaar wordt de tiende editie gehouden. Het festival is in tien jaar uitgegroeid van een eenmalig concert op de Brouwersdam tot een tweedaags festival, waarbij een complete stad met allerlei faciliteiten wordt gebouwd.