- advertentie -

Concert at Sea

Concert at Sea

Concert at Sea is het grootste popfestival van Zeeland. Het festival op de Brouwersdam trekt jaarlijks tienduizenden mensen. Mede-organisator Bløf speelt een belangrijke rol, net als de vele muzikale vrienden van de Zeeuwse band.

BROUWERSDAM - Nog twee dagen en dan barst het feest los: de elfde editie van Concert at SEA. Ruim 100 man is op de Brouwersdam hard aan het werk om alles in gereedheid te brengen voor de 40.000 mensen die komend weekend worden verwacht.

OOST-SOUBURG - De videoclip Flamboyant Man van Clear Clamour was nog maar nèt uit, of de Bevelandse band hoorde dat ze op Concert at SEA mocht spelen. Verder staat de band op het Eindeloos Eilandfestival en Peerock. Zanger en bassist Stefan van der Harst heeft zin om van de optredens een feestje te bouwen. 

OOST-SOUBURG - De bandleden van Clear Clamour zijn superenthousiast over hun aanstaande optreden op Concert at SEA. De band is geselecteerd als deelnemer aan het coachingstraject PopAanZee. Clear Clamour maakt rockmuziek met filosofisch onderbouwde teksten. In 2015 won de band de Zeeuwse Belofte.

BROUWERSDAM - De organisatie van Concert at SEA heeft de line-up voor het tweedaagse festival compleet. Onder meer Zuco 103, Wipneus & Pim, Broeder Dieleman en Clear Clamour zijn vastgelegd. 

BROUWERSDAM - Skunk Anansie is aan het programma van Concert at Sea toegevoegd. Met de komst van de Britse band zijn alle artiesten die op het hoofdpodium spelen bekend.

OOST-SOUBURG - Goeiemorgen, het is woensdag 13 januari 2016. Dit is het nieuws in Zeeland:

BROUWERSDAM - De elfde editie van Concert at SEA is sneller dan ooit uitverkocht. Dat zegt organisator Lesley Grieten. Vandaag werden de laatste vrijdagkaarten verkocht.

OOST-SOUBURG - Het album BLØF Live op Concert at SEA 2015 is vanaf maandag 23 november een week lang gratis te downloaden van de website van het festival. Het is een cadeau van de band aan alle fans van Concert at SEA.

OOST-SOUBURG - Het is donderdag 22 oktober, met in het nieuws:

HULST - Festival Vestrock en Concert at SEA zijn genomineerd voor een Europese Festival Award. Vestrock maakt kans op de titel beste kleine festival, Concert at SEA is genomineerd als beste grote festival.