- advertentie -

Concert at Sea

Concert at Sea

Concert at Sea is het grootste popfestival van Zeeland. Het festival op de Brouwersdam trekt jaarlijks tienduizenden mensen. Mede-organisator Bløf speelt een belangrijke rol, net als de vele muzikale vrienden van de Zeeuwse band.

OOST-SOUBURG - Concert at SEA raakte in recordtempo uitverkocht, waardoor veel Zeeuwen zonder kaartje zitten. Daarom werd het idee geopperd om Zeeuwen voorrang te geven bij de kartverkoop. Maar als de reacties op Facebook een graadmeter zijn is het merendeel van de Zeeuwen daar geen voorstander van.

OOST-SOUBURG - Alle kaarten voor Concert at SEA zijn verkocht. Na de weekendkaarten, gingen ook de 20.000 dagkaarten razendsnel over de digitale toonbank. De verkoop van kaartjes voor Concert at SEA is daarmee een loterij geworden, zeggen veel vaste klanten die teleurgesteld reageren. 

OOST-SOUBURG - Doe Maar, UB40 en Rondé staan volgend jaar op Concert at SEA. Vorige week werden al de namen van Kensington, Racoon, Tom Odell, Broederliefde en Anouk aangekondigd.

MIDDELBURG - Statenleden die vragen hebben over de verdeling van cultuursubsidie voor festivals, moeten nog even geduld hebben. Gedeputeerde Jo-Annes de Bat ging vrijdagmiddag tijdens een vergadering van een Statencommissie niet in op de vragen omdat er nog geen definitief cultuurprogramma is.

MIDDELBURG - Het voorstel om de cultuursubsidie voor het Bevrijdingsfestival Zeeland meer dan te halveren en die voor Concert at Sea te handhaven, zit een groot deel van de leden van Provinciale Staten niet lekker. Subsidie voor een commercieel evenement is volgens hen in deze tijd van bezuinigen niet meer op zijn plaats.

BROUWERSDAM - Alle weekendkaarten van muziekfestival Concert at SEA zijn in ruim een uur tijd verkocht. Voor de editie van 2017 waren er 30.000 weekendkaarten beschikbaar.

BROUWERSDAM - De organisatie van Concert at SEA heeft opnieuw een deel van de line-up bekendgemaakt. Anouk en Tom Odell staan volgend jaar ook op het podium tijdens Concert at SEA. 

BROUWERSDAM - De organisatie van muziekfestival Concert at SEA heeft de eerste namen voor het festival in 2017 bekendgemaakt. Tijdens het festival op de Brouwersdam zullen er in ieder geval optredens zijn van Broederliefde, Racoon, Kensington en organisator BLØF zelf.

BROUWERSDAM - Ongeveer vijftigduizend mensen genoten zaterdag van de tweede dag van Concert at SEA. Op de Brouwersdam waren 's middags optredens van Stephanie Struijk, Broeder Dieleman, Jett Rebbel en The Common Linnets.

BROUWERSDAM - Concert at Sea is zaterdag succesvol afgesloten met traditioneel een optreden van de Zeeuwse band BLØF. Eerder zagen ruim 50.000 mensen de optredens van onder andere The Common Linnets, Jett Rebel, De Jeugd van Tegenwoordig en Skunk Anansie. Als verrassing trad de zanger Typhoon nog op en zong hij een duet met Paskal Jakobsen.