- advertentie -

Concert at Sea

Concert at Sea

Concert at Sea is het grootste popfestival van Zeeland. Het festival op de Brouwersdam trekt jaarlijks tienduizenden mensen. Mede-organisator Bløf speelt een belangrijke rol, net als de vele muzikale vrienden van de Zeeuwse band.

BROUWERSDAM - Ongeveer vijftigduizend mensen genoten zaterdag van de tweede dag van Concert at SEA. Op de Brouwersdam waren 's middags optredens van Stephanie Struijk, Broeder Dieleman, Jett Rebbel en The Common Linnets.

BROUWERSDAM - Concert at Sea is zaterdag succesvol afgesloten met traditioneel een optreden van de Zeeuwse band BLØF. Eerder zagen ruim 50.000 mensen de optredens van onder andere The Common Linnets, Jett Rebel, De Jeugd van Tegenwoordig en Skunk Anansie. Als verrassing trad de zanger Typhoon nog op en zong hij een duet met Paskal Jakobsen.

BROUWERSDAM - Bij de afsluiting van Concert at Sea speelt BLØF dit jaar twee nieuwe nummers én er is een gastoptreden. Dat verklapten bassist Peter Slager en drummer Norman Bonink tegen Omroep Zeeland. Maar wie het podium met hen deelt zaterdag willen ze nog niet zeggen.

BROUWERSDAM - Op de elfde editie van Concert at SEA moeten Faithless, Skunk Anansie en uiteraard gastheer BLØF de Brouwersdam in vuur en vlam zetten. Andere grote acts zijn Guus Meeuwis, Typhoon, De Jeugd van Tegenwoordig, Jett Rebel, The Common Linnets en Douwe Bob. 

BROUWERSDAM - De Brouwersdam staat twee dagen lang in het teken van Concert at SEA. Het festival is toe aan zijn elfde editie. Het muziekprogramma is verdeeld over twee podia, het Zeeland Podium en het Umoja Podium. Daarnaast is het aantal optredens in een intieme setting op het strand dit jaar uitgebreid. 

BROUWERSDAM - De recreatiesector op Schouwen-Duiveland is erg blij met de jaarlijkse invasie van alle Concert at SEA bezoekers. Er komen zo'n 50.000 bezoekers naar Concert at SEA en ruim de helft daarvan blijft overnachten. 

BROUWERSDAM - Nog twee dagen en dan barst het feest los: de elfde editie van Concert at SEA. Ruim 100 man is op de Brouwersdam hard aan het werk om alles in gereedheid te brengen voor de 40.000 mensen die komend weekend worden verwacht.

OOST-SOUBURG - De videoclip Flamboyant Man van Clear Clamour was nog maar nèt uit, of de Bevelandse band hoorde dat ze op Concert at SEA mocht spelen. Verder staat de band op het Eindeloos Eilandfestival en Peerock. Zanger en bassist Stefan van der Harst heeft zin om van de optredens een feestje te bouwen. 

OOST-SOUBURG - De bandleden van Clear Clamour zijn superenthousiast over hun aanstaande optreden op Concert at SEA. De band is geselecteerd als deelnemer aan het coachingstraject PopAanZee. Clear Clamour maakt rockmuziek met filosofisch onderbouwde teksten. In 2015 won de band de Zeeuwse Belofte.

BROUWERSDAM - De organisatie van Concert at SEA heeft de line-up voor het tweedaagse festival compleet. Onder meer Zuco 103, Wipneus & Pim, Broeder Dieleman en Clear Clamour zijn vastgelegd.