- advertentie -

Concert at Sea

Concert at Sea

Concert at Sea is het grootste popfestival van Zeeland. Het festival op de Brouwersdam trekt jaarlijks tienduizenden mensen. Mede-organisator Bløf speelt een belangrijke rol, net als de vele muzikale vrienden van de Zeeuwse band.

BROUWERSDAM - Skunk Anansie is aan het programma van Concert at Sea toegevoegd. Met de komst van de Britse band zijn alle artiesten die op het hoofdpodium spelen bekend.

OOST-SOUBURG - Goeiemorgen, het is woensdag 13 januari 2016. Dit is het nieuws in Zeeland:

BROUWERSDAM - De elfde editie van Concert at SEA is sneller dan ooit uitverkocht. Dat zegt organisator Lesley Grieten. Vandaag werden de laatste vrijdagkaarten verkocht.

OOST-SOUBURG - Het album BLØF Live op Concert at SEA 2015 is vanaf maandag 23 november een week lang gratis te downloaden van de website van het festival. Het is een cadeau van de band aan alle fans van Concert at SEA.

OOST-SOUBURG - Het is donderdag 22 oktober, met in het nieuws:

HULST - Festival Vestrock en Concert at SEA zijn genomineerd voor een Europese Festival Award. Vestrock maakt kans op de titel beste kleine festival, Concert at SEA is genomineerd als beste grote festival.

BROUWERSDAM - De band Rowwen Hèze is toegevoegd aan het programma van bungalowfestival Back At SEA bij de Brouwersdam. Voor deze tweede editie waren eerder al BLØF, Di-Rect, Kenny B en Memphis Maniacs geboekt.

OUDDORP - Kenny B, The Brahms en Rondé maken het programma van Back at SEA compleet. Het bungalowfestival in Ouddorp op 20, 21 en 22 november beleeft dit jaar zijn tweede editie. Back at SEA is uitsluitend te bezoeken in combinatie met een bungalowarrangement.

OOST-SOUBURG - BLØF geeft op 15 december een extra optreden in Paradiso, Amsterdam. Het concert de dag erna is inmiddels uitverkocht.

BROUWERSDAM - Tijdens het popfestival Concert at SEA zijn dit weekend drie personen aangehouden voor agressie tegen agenten en beveiligers van het festival. De politie spreekt zelf over een evenement 'zonder noemenswaardige incidenten'.