Concert at Sea

Concert at Sea

Concert at Sea is het grootste popfestival van Zeeland. Het festival op de Brouwersdam trekt jaarlijks tienduizenden mensen. Mede-organisator Bløf speelt een belangrijke rol, net als de vele muzikale vrienden van de Zeeuwse band.

BROUWERSDAM - Ilse DeLange, Jacqueline Govaert en Navarone spelen dit jaar op Concert at Sea. Met deze nieuwe namen is het programma voor het popfestival op de Brouwersdam zo goed als compleet.

bekijk video: 

OOST-SOUBURG - De organisatie van muziekfestival Concert at Sea heeft een reeks namen bekendgemaakt van artiesten die dit jaar optreden op het festival. Het gaat om Alain Clark, Caro Emerald, Niels Geusebroek, The Opposites, De Dijk, Di-rect, de 3JS, The Dirty Daddies, Jett Rebel, Sunday Sun en Feestdjruud.

BROUWERSDAM - Het popfestival Concert at Sea heeft nieuwe namen toegevoegd aan zijn programma voor komend jaar, namelijk Passenger en Chef'Special. Eerder werd al bekend dat Nielson en Bløf optreden op het festivalterrein aan de Brouwersdam.

bekijk video: 

SCHARENDIJKE - Muziekfestival Concert at Sea duurt volgend jaar langer. Op vrijdag gaan de poorten van het festivalterrein eerder open, namelijk al om 12.00 uur. Dit jaar was dat nog om 15.00 uur. Of dit betekent dat er ook meer artiesten komen, is nog niet bekend.

BROUWERSDAM - Voor Paskal Jakobsen was Concert at Sea 2013 de leukste editie ooit. De zanger van Bløf, de organisator van het tweedaagse muziekfestival aan de Brouwersdam, zei dat bij het traditionele slot-optreden van de band.

bekijk video: 

BROUWERSDAM - Na de regen van vrijdag was het zaterdagmiddag toch vooral zonnig tijdens Concert at Sea op de Brouwersdam. Moke en Guus Meeuwis zorgden voor de echte festivalsfeer op het terrein. De Zeeuwse band Steady New Sounds beet zaterdag het spits af.

bekijk video: 

BROUWERSDAM - Na een natte openingsavond was het zaterdag in ieder geval droog bij Concert at Sea aan de Brouwersdam. De jonge Zeeuwse Band Steady New Sounds opende de tweede dag. En die hadden in ieder geval vier fans: hun moeders.

BROUWERSDAM - Concert at Sea is vrijdag regenachtig begonnen op de Brouwersdam. Het festival startte met Cover at Sea. Bløf zong met een aantal muzikale vrienden covers. Vrijdag was het festival helemaal uitverkocht, er kwamen 40.000 mensen op af. Ook zaterdag is het festival uitverkocht.

bekijk video: 

BROUWERSDAM - Het jachthaventje aan de Brouwersdam in het Grevelingenmeer wordt drukker en drukker nu het weekend van Concert at Sea voor de deur staat. De opvarenden kunnen vanaf hun boten het festivalterrein zien liggen.

bekijk video: 
luister fragment: 

BROUWERSDAM - Op de Brouwersdam wordt nog druk gewerkt aan de opbouw van Concert at Sea. Al meer dan een week zijn de opbouwploegen op het festivalterrein bezig. Vandaag en morgen worden de bekende puntjes op de 'i' gezet.

bekijk video: 
luister fragment: