Eastman Muziekprijs 2015

MIDDELBURG - Rolf de Vries, Quintijn van Heek, Anna May van der Feen en Martijn Wijsman zijn de winnaars geworden van de Eastman Muziekprijs voor de Zeeuwse Jeugd 2015. 
 
Negen finalisten
In totaal deden er 25 muzikanten mee aan de wedstrijd. Zestien van hen vielen af tijdens de voorrondes op 28 februari 2015. De negen finalisten werden naar leeftijd opgedeeld in drie categorieën en gingen onderling de strijd aan om een eerste prijs te bemachtigen.
 
Publieksprijs
Naast de Eastman Muziekprijs, waren er ook nog twee andere prijzen. 
Anna May van der Feen (15) uit Middelburg kreeg de meeste stemmen van het publiek en mocht de publieksprijs in ontvangst nemen. Zij ontving ook een uitnodiging om tijdens een concert mee te spelen met het TY Zeeuws Kamerorkest.
 
Klassieke muziek
De Eastman Muziekprijs voor de Zeeuwse Jeugd is een concours voor klassieke muziek, dat dit jaar voor de twaalfde keer werd georganiseerd door de Vereniging Vrienden van het Zeeuws Orkest.
 
Editie 2015
Ieder weekend bezoekt Omroep Zeeland een Zeeuws evenement. Afgelopen zondag waren we bij de Eastman Muziekprijs voor de Zeeuwse Jeugd 2015 in Middelburg. Volgend weekend zijn we bij de Passie van Kloetinge. Kijk voor meer Editie op www.omroepzeeland.nl/editie2015

 

Editie 2014

Delen:

Reacties

Wat jammer dat er in de reportage nauwelijks aandacht is besteed aan de winnaars van het concours: Rolf de Vries, Quintijn van Heek, Anna May van der Feen en Martijn Wijsman!

Nieuwe reactie inzenden

De inhoud van dit veld is privé en zal niet openbaar worden gemaakt.
  • Adressen van webpagina's en e-mailadressen worden automatisch naar links omgezet.
  • Toegelaten HTML-tags: <a> <em> <strong> <cite> <code> <ul> <ol> <li> <dl> <dt> <dd>
  • Regels en paragrafen worden automatisch gesplitst.

Meer informatie over formaatmogelijkheden