- advertentie -

Stuur jouw Zeeuwse cover in

Ook dit jaar gaat Omroep Zeeland op zoek naar de beste Zeeuwse cover. Doe ook mee: maak een Zeeuwse cover van een popnummer, speel het, maak er een filmopname van en stuur het naar Omroep Zeeland. Misschien speel jij jouw nummer live en akoestisch in de radiostudio tijdens de finale op zaterdag 24 oktober.

 

Neem op
Heb je zelf een Zeeuwse cover gemaakt? Of ben je van plan dat te doen? Neem het liedje op, bijvoorbeeld met je mobiele telefoon en plaats het nummer op YouTube.

 

Inspiratie
Weet je nog niet welk nummer je moet coveren? Misschien krijg je inspiratie bij het bekijken van de inzendingen van voorgaande jaren.

 

Finale
Kom jij met je nummer in de finale van de beste Zeeuwse cover? Zorg dan dat je het nummer akoestisch speelt. Vanwege de tijd mag een lied hooguit drie minuten duren.

 

Stuur in
Stuur via onderstaand formulier jouw cover op. Plaats je video eerst op YouTube en geef ons de link door. Ben je van plan om een Zeeuwse cover op te nemen, maar heb je hulp nodig bij de vertaling? Laat het ons dan weten. Neem ook gerust contact op als je problemen hebt met het verzenden of uploaden van een filmpje.

delen: