frequenties

frequenties

 

televisie
kabel Kanaal 40+ (624,00 MHz)
 

Omroep Zeeland TV is te ontvangen via diverse kabelaanbieders in de rest van Nederland. Neem hiervoor contact op met uw kabelmaatschappij. Bij Ziggo heeft Omroep Zeeland kanaalnummer 34, bij UPC kanaalnummer 30.

Omroep Zeeland TV maakt ook deel uit van het standaardpakket van Delta Digitale Televisie (kanaal 11). Kijk voor meer informatie op www.delta.nl.
IP TV Ook bij aanbieders van IP TV (TV via DSL of Glasvezel) zoals KPN en Tele2 is Omroep Zeeland TV te ontvangen. Raadpleeg het zenderoverzicht van uw aanbieder voor het juiste kanaalnummer. Bij KPN Digitale Televisie is Omroep Zeeland te ontvangen via kanaalnummer 514, bij Tele2 onder kanaalnummer 41.
digitale ether

Voor ontvangst van de programma's van Omroep Zeeland TV via de digitale ether (ook wel DVB-T signaal) kunt u terecht bij de aanbieders van Digitale Ether TV. Voorbeelden zijn o.a. www.digitenne.nl, www.tele2.nl en www.online.nl en www.stipte.nl (voorheen Scarlet) .

satelliet

Met ingang van 2 december 2014 zijn de uitzendingen van Omroep Zeeland te bekijken in het basispakket van Canal Digitaal via de Astra 23.5 satelliet. Kijk voor meer informatie op de website van Canal Digitaal.

internet

De TV-uitzendingen worden live uigezonden op de website www.omroepzeeland.nl. Er is ook een uigebreide functie Uitzending Gemist.

app Op iPhone en Android is het ook mogelijk om live Omroep Zeeland TV te kijken. Download de app op http://www.omroepzeeland.nl/app
   
   
radio
  Als je in Zeeland bent of in de buurt van Zeeland, kun je ons 24 uur per dag in de ether beluisteren.
zender Goes FM 87,9 MHz (bijna heel Zeeland)
zender Vlissingen FM 98,4 MHz (West-Walcheren en West-Zevla)
kabel

FM 87,6 MHz (in heel Zeeland)
Ziggo kanaalnummer 789
UPC kanaalnummer 78

internet De radio-uitzendingen worden live uitgezonden op de website www.omroepzeeland.nl. Er is ook een uitgebreide functie uitzending gemist.
internetradio

Je kunt ook thuis naar je internetradio luisteren: Het gaat om een MP3-stream via http://livestream.zeelandnet.nl:8000/omroepzeeland_radio

Deze stream speelt af op ieder apparaat die een MP3-stream ondersteunt  Wij zijn ook via diverse websites en apps van internet-radio aanbieders (bijvoorbeeld Tune-In Radio) te beluisteren.

app Via de app voor iPhone en Android is het mogelijk live te luisteren naar Omroep Zeeland Radio. Download de gratis app.

 

delen: