- advertentie -

mobiele site

mobiele site

Het nieuws van Omroep Zeeland is altijd en overal te volgen via m.omroepzeeland.nl

Met het laatste nieuws in woord, beeld en geluid. Maar ook het weerbericht, nieuws per regio en Zeeuws sportnieuws.


Sportsite ook mobiel
De sportsite van Omroep Zeeland is ook mobiel direct opvraagbaar via www.omroepzeeland.nl/sport
 

Geschikt voor alle devices
De mobiele website van Omroep Zeeland is in principe geschikt voor alle merken mobiele telefoons, -platforms en -browsers voorzien van een mobiele internetaansluiting en/of wifi.
 

Video & audio
Op deze mobiele website is video en audio respectievelijk te zien en te horen. Deze media is in principe geschikt voor alle merken mobiele telefoons, platforms en browsers voorzien van een mobiele internetaansluiting en/of wifi.

De video wordt aangeboden in twee kwaliteiten, een lage kwaliteit (3gp, 328Kbs) en hoge kwaliteit (3gp, 512 Kbs). Radiofragmenten worden aangebonden in een formaat (mp3, 128Kbs).

Video komt altijd als eerste beschikbaar op www.omroepzeeland.nl, een kleine 10 minuten later zijn deze videofragmenten ook beschikbaar op de mobiele site. Radiofragmenten komen direct beschikbaar.


Apps
Sinds 2011 heeft Omroep Zeeland een gratis app voor de iPhone en Android-smartphones en sinds 2012 ook apps voor de iPad en de Android-tablets. Deze apps zijn gratis te downloaden. Meer informatie op http://www.omroepzeeland.nl/app
 

 

delen: