Vlissingen wint na valse start van Woezik

Renzo Roemeratoe bezorgde Vlissingen de overwinning
Renzo Roemeratoe bezorgde Vlissingen de overwinning © Paul ten Hacken
Vlissingen begon matig aan de wedstrijd. In de achtste minuut kwam Woezik al op voorsprong. Het schot van Gijs Diebels werd van richting veranderd en belandde in het doel bij keeper Van Belzen. Vlissingen creëerde daarna weinig, waardoor het met een 0-1 achterstand naar de kleedkamers ging.
Na rust keerde de wedstrijd. In de 74e kon Steve Schalkwijk de thuisploeg op gelijke hoogte brengen. Kort daarna kwam Vlissingen zelfs op voorsprong door een fraaie treffer van Renzo Roemeratoe. In het laatste kwartier kon Vlissingen de voorsprong behouden.

0-1 Diebels (8)
1-1 Schalkwijk (74)
2-1 Roemeratoe (76)
Opstelling Vlissingen: Van Belzen, Renzo Roemeratoe, Milton Roemeratoe, Siereveld, Martien,Manuhuwa, El Hattach (Geerman/46), Eryürük (Bouzambou/68), De Kroo, Nyemb, Schalkwijk (Weeda/80)