- advertentie -

104-jarige schudt gedichten uit zijn mouw

104-jarige schudt gedichten uit zijn mouw

ZIERIKZEE - Henk Ringelberg uit Zierikzee is donderdag 104 jaar geworden. Hij is nog niet de oudste inwoner in onze provincie, maar hij woont nog wel zelfstandig. Ringelberg mag dan een beetje doof zijn, een scherp gedicht schudt hij nog zo uit zijn mouw.

Verder kookt hij nog zijn eigen potje en werkt hij regelmatig met een computer. Daarnaast rijdt hij dagelijks een rondje op zijn scootmobiel door het Kaaskenswater.


Boom

In het park heeft hij vorig jaar een boom mogen planten ter ere van zijn hoge leeftijd. Hieronder is het item te zien van deze gebeurtenis.


laatste keer aangepast:
do 20-10-2011, 23:34


delen:
honderdenvierjarige

Reacties

Is Ringelberg schipper geweest op de Maria van de Hollandse beton maatschappij in Dordrecht? Van harte gefeliciteerd met uw verjaardag . Heeft u nog gegevens van de klipper dan kan ik u mailen.

Goede en beste Henk Ringelberg, Wat vind ik het leuk dat ik u per E-Mail nog kan schrijven; een wonderbaarlijke man bent u toch. U bent een Gods geschenk op deze aarde, te denken aan die roeiboot die u eens gemaakt heeft, naast ons. Ik wens U nog vele jaren in gezondheid, U blijft in mijn hart bestaan. Vele groeten van Herbert van Oeveren.

Bij leven en welzijn is de heer Ringelberg sinds 24 september 2012 de oudste ingezetene van Zeeland, na het overlijden van de Middelburgse mw. Cornelia Maria de Ruijter-Maartense (geb. 17 maart 1906 te Middelburg).

Gefeliciteerd met u hoogbejaarde leeftijd, gewoon doorgaan met ademhalen. Ikzelf ben ook geboren in Zierikzee in de Minderbroederstraat, ik woon nu in Oudkarspel Noord-Holland mijn vader was Joost Ringelberg de schaapherder. Ben nu 63 jaar, hoop dat ik ook zo gezond zo oud mag worden, Ik zou het leuk vinden een mailtje van u te ontvangen.

Super kras, gefeliciteerd met uw verjaardag en... niet alleen nog zelfstandig, maar ook nog computeren, groet van Jaap.

Ten eerste van harte gefelliciteerd met uw verjaardag en wat mooi om te zien dat u zo oud kan worden en dan nog zelfstandig zoveel dingen kunt doen. Verder nog een hele fijne dag.

Wat super om op zo'n hoge leeftijd nog grotendeels zelfstandig te zijn. Gefeliciteerd met uw verjaardag en op naar de 105! Met groet Marja.