- advertentie -

Overgebleven Malinezen vertrokken uit Renesse

Overgebleven Malinezen vertrokken uit Renesse

RENESSE - De acht Malinese voetballers die nog in Zeeland verbleven, zijn vanmorgen uit hun hotel in Renesse vertrokken. Het is niet duidelijk waar ze naartoe zijn. Over het lot van de elf Malinese spelers, die eerder deze week uit het Zeeuwse trainingskamp verdwenen, is evenmin iets bekend.


De Afrikaanse voetballers, uit de Malinese tweede divisie, verbleven in Renesse voor een trainingskamp. De organisatie was in handen van het sportmanagementbureau van Cees en Monique van Vossen uit Zierikzee.

Noorderzon
Eerder deze week verdween een deel van de Afrikaanse ploeg met de noorderzon. De overgebleven spelers hebben het hotel nu dus ook verlaten. Vandaag zouden de Malinezen terugvliegen naar hun land, maar het is niet bekend of zij op het vliegtuig zijn gestapt.

De organisatoren van de trainingsstage Cees & Monique van Vossen zijn niet bereikbaar voor commentaar.
laatste keer aangepast:
zo 18-03-2012, 17:43


delen:
Malinezen zijn gelukszoekers

Reacties

Grensen open, Brussel. Nou, van mij mag de grens dicht gewoon weer grenscontrole. Ook goed voor de werkgelegenheid.

Zo mogen wel bij mij op zolder logeren? Beetje gastvrij, mensen!

Het is duidelijk dat Cees & Monique van Vossen geen enkele verstand hebben. Natuurlijk verdwijnt de hele groep. Natuurlijk vliegt er niemand terug. Dat had elke debiel je kunnen vertellen. Jammer dat Cees & Monique van Vossen dat niet snappen. Hoe naief kan je zijn?

Mischien tipje: laat ze eerst 10.000 euro borg betalen voor ze uberhaupt mogen komen. En de organisatie verantwoordelijk houden. Veel strenger asielbeleid. En wij nog meer ophoesten voor stel gelukszoekers.

Van Vossen bedankt, weer 19 illegalen erbij. Neem je verantwoording en spoor die lui op.

Cees & Monique van Vossen verantwoordelijk stellen voor deze blamage. Hoe naïef kan je zijn om te denken dat ze hier na toekomen om te voetballen haha. Een ticket naar Europa (legaal) en verdwijnen maar (illegaal).

en wie gaat dit grapje betalen ???????????????

Hoe naief kan je zijn?????????????????

...die zien we nooit meer... terug...

Zo kom je ook Europa binnen. Goed georganiseerd.

dank je wel. Weer een een paar asielzoekers erbij.

daaag!!