- advertentie -

De Feijter Groep heeft 11 miljoen schuld

De Feijter Groep heeft 11 miljoen schuld

TERNEUZEN - De kans op een doorstart van de failliete bedrijvengroep De Feijter in Zeeuws-Vlaanderen is verkeken. Dat zegt de curator Jan de Meester uit Goes. Volgens hem heeft het bedrijf 11 miljoen euro schuld en moet het personeel het al acht weken zonder salaris zien te redden.

De Meester probeert nu huidige activa te verkopen en lopende projecten van het bedrijf over te dragen. Bij de leveranciers aan het bedrijf staat nog een bedrag van ongeveer 4 miljoen euro open en bij de bank een bedrag van 4 tot 7 miljoen euro. De Meester durft de leveranciers nog geen hoop te geven voor een uitkering.

Loon
De groep bestaat uit de vijf bedrijven: De Feijter Groep Transport, Handel, Projecten, Aanneming en Recycling. Bij De Feijter Groep waren nog ongeveer 60 mensen in dienst. De personeelsleden hebben al weken geen loon gekregen. Donderdag bespreken ze met het UWV een mogelijke loonverordening.
laatste keer aangepast:
wo 25-04-2012, 16:56


delen:
luister fragment: 

De Feijter heeft 11 miljoen schuld

Boetes voor niet opruimen bodemassen

Reacties

Judder ben allema een stelletje slappe zjikkers... Iedereen weet altijd allemaa zwo hoed oe alles weh hemotn a.. Stop toch mee stom ouwoern volk..

hoe kun je het zo ver laten komen zo n mooi bedrijf wees eerlijk tegen je personeel als er problemen zijn in het bedrijf zij zijn de kracht achter een bedrijf . kijk naar het werk waar je aan kunt verdienen en duik niet onder de prijs om alle werk te willen hebben. ik weet dat er een boekhouder zat uit terneuzen een van lik me vestje hoelang zal het duren voor dat het bedrijf waar hij nu werkt ook op de fles is deze heeft ook bij een garage in terneuzen gewerkt dat ook bijna falliet ging . jammer dat de feijter groep falliet is er werkte veel vak mensen

he zoef zoef hou je bij je leest. of ga een gesprek aan met dat nieuwe bedrijf van die boekhouder als je goede bedoelingen hebt. daar zoeken ze intussen ook al nieuw personeel.............We mogen er trouwens vanuit gaan dat je vernoemde garagehouder wakker genoeg mag worden geacht in de gaten te hebben wat zijn boekhouder wel en niet kan. Zo ook de leiding van Feijter groep. Overigens heeft die boekhouder bij verschillende garages gewerkt naar mijn weten. de ene is niet meer de andere nog steeds wel. Het kan dus wel met die boekhouder blijkbaar.

we hebben weer een nieuw aannemings bedrijf in Terneuzen sinds vandaag. Het adres is toevallig ook de haarmanweg?

dinsdag 24-03-2012 de dag dat ze failliet verklaard werden woensdag 25-03-2012 ze hebben weer al een nieuw bedrijf en gaaan gewoon verder

Wel een beetje wrang dat de jongens van de Feijter nog snel 20 hectare grond verkopen en de opbrengst in eigen zak steken. Zoals altijd zullen zij er wel uit springen...

Maffia! Hoe is het mogelijk dat een bedrijf van deze omvang en met zo'n omzet een dergelijke schuld opbouwt? Hadden ze soms stromannen bij Rabobank, waterschap e.d.? Nu Feijter God verlaat valt smart op smart te vrezen ........................

Lekker dan, hoe kan je het zo ver laten komen. Was echt echt nooit nodig geweest mits er tijdig gestopt was met investeren of meer op de geldzaken was gelet ipv doodleuk werk aannemen met fikse kortingen en investeren alsof je miljoenen winst maakt per jaar.