- advertentie -

Speelgoedwinkel in Goes stopt na 176 jaar

Speelgoedwinkel in Goes stopt na 176 jaar

GOES - Op 31 juli sluit speelgoedwinkel Vissertoys aan de Grote Markt in Goes de deuren. De verkoop van speelgoed via internet gaat door. Eigenaar Marco Visser heeft zakelijke en persoonlijke motieven om met de winkel te stoppen. Door de crisis wordt er minder verkocht.

Verder speelt mee dat Visser graag speelgoed verkoopt van goede kwaliteit en dat levert niet meer genoeg op. Het winkelpand is per 1 augustus verhuurd.

Familiebedrijf
Vissertoys is een echt familiebedrijf met een lange geschiedenis. In 1836 begon de familie Visser een winkel op de hoek van de Lange Kerkstraat en de Papegaaistraat. Een kleine winkel waar van alles werd verkocht. Vanaf de jaren '50 bestond het assortiment vooral uit huishoudelijke artikelen en speelgoed. Arie en Nel Visser en hun zoon Marco besloten in 1990 uitsluitend speelgoed te gaan verkopen. Vader Arie Visser vindt het jammer dat zijn zoon ermee stopt maar heeft alle begrip voor het besluit van zoon Marco.

Jammer
Marco Visser kreeg donderdag tientallen reacties van klanten op zijn besluit. De veelal vaste klanten laten het weten het jammer te vinden dat de winkel sluit. Maar ook hier geldt: elk nadeel heeft zijn voordeel. De uitverkoop start op zondag 29 april.
laatste keer aangepast:
do 26-04-2012, 20:10


trefwoord(en):
Goes grote markt vissertoys
regio:
Bevelanden
delen:
Speelgoedwinkel in Goes stopt na 176 jaar

Reacties

Beste familie Visser, Wij kwamen uit Middelburg regelmatig bij jullie wat kopen, jammer dat je er mee stoppen! Vooral de grote sortering puzzels met Engelse afbeeldingen voor onze oom (80) had onze aandacht. Vriendelijke groeten en succes voor de toekomst.

Jammer! Dit was een echte speelgoedwinkel, niet zo'n saaie Intertoys...

Wat ontzettend jammer dat je er mee gaat stoppen. Ik kwam graag bij jullie in de winkel. Ik zal jullie en de zaak missen!

Jammer, weer een goede zaak naar de klote

Wederom een hobby/speelgoedwinkel waar we niet meer terecht kunnen. Zeeland heeft op deze manier bijna niks meer te bieden voor hobbisten (modelspoor oa).