- advertentie -

Muziekspektakel tegelijkertijd in twee dorpen

Muziekspektakel tegelijkertijd in twee dorpen

SINT ANNALAND, OUD-VOSSEMEER - 'Inspire 2 Live'. Dat is de naam van een muziekspektakel, dat vandaag en morgen uitgevoerd wordt in Sint-Annaland en Oud-Vossemeer. Zo'n vierhonderd vrijwilligers doen mee aan de voorstelling. De opbrengst is voor de KWF Kankerbestrijding.

'Inspire 2 Live' is een voorstelling waaraan twee muziekverenigingen, drie koren, drie muziekensembles, een cast met acteurs en actrices en een grote groep vrijwilligers meewerken. In totaal zo'n vierhonderd man uit Sint Annaland en Oud-Vossemeer.

Gelijktijdig
De voorstelling wordt gelijktijdig opgevoerd in de Vossekuil in Oud-Vossemeer en de Wellevaete in Sint-Annaland. Het publiek krijgt in beide zalen hetzelfde theaterconcert te zien. Voor de artiesten is het vooral een race tegen de klok om op tijd te zijn om aan te haken bij het concert. Want terwijl het publiek blijft zitten reizen de artiesten heen en weer tussen de twee locaties.

Kanker
De voorstelling 'Inspire 2' Live gaat over verder leven met de diagnose kanker. De complete opbrengst van de concerten gaat naar de KWF Kankerbestrijding. De organisatie hoopt tienduizend euro op te halen.

'Inspire 2 Live'
De Vosskuil, Oud-Vossemeer
De Wellevaete, Sint-Annaland
11 en 12 mei

laatste keer aangepast:
vr 11-05-2012, 18:18


regio:
Tholen
delen:
Muziektheater

Reacties

Hoi Volle Neef en Nicht, fantastisch wat jullie hebben neergezet, heel leuk .

Fijn dat Henri kon optreden, Groeten Elly en Johan

Ik vond het geweldig om mee te doen. Er is ook een geweldig bedrag op gehaald. Het is een top samenvatting van hoe het in elkaar zit, en wordt mooi weergegeven. Bedankt allemaal !!

Bedankt voor het topverslag. Wie er niet bij was heeft echt iets bijzonders gemist. Naast een bijdrage voor het KWF vooral veel saamhorigheid en nieuwe vriendschappen tussen mensen uit twee bijzondere Thoolse kernen.