- advertentie -

Ramkraak op pinautomaat in Rilland

Ramkraak op pinautomaat in Rilland

RILLAND - Aan de Hoofdweg in Rilland hebben onbekenden in de nacht van dinsdag op woensdag een pinautomaat proberen te kraken. Met een personenauto is de automaat geramd.
Er is geen geld buitgemaakt en niemand is aangehouden. Wel stond er bij het pinautomaat een een grijze Opel Monterey, met draaiende motor, die gebruikt was om het automaat te vernielen. De auto bleek dinsdagavond op de Voorhoute in Rilland te zijn gestolen.

De politie is een onderzoek gestart. Vorige maand werd ook al geprobeerd de geldautomaat te kraken. Toen probeerde men het apparaat op te blazen met gas. Dat mislukte omdat het gasalarm afging.
laatste keer aangepast:
wo 16-05-2012, 14:32


regio:
Bevelanden
delen:
Javascript is required to view this map.

Reacties

Dat ding moet daar weg en snel. Ze vragen op deze manier gewoon om problemen. Domste beslissing van de gemeente ooit. En aan 2 kanten een flink aanrijdstuk om goed gas te kunnen geven. Na de eerste poging hebben ze er wat paaltjes bijgezet. Houten paaltjes. Nooit gedacht over betonblokken? En wie kunnen de kosten weer betalen van de reperatie/nieuw pinkot? Juist, wij waarschijnlijk. Het leed van degene waar de auto van is. Auto gejat en je vind hem een paar dorpen Total loss terug. Zouden de gemeente en de Rabo de eigenaar vergoeden? Denk het niet. Waar de auto gestolen is, is volgens mij een foutje. De Voorhoute is niet in Rilland. Wel in Kruiningen ;-) En waar ze ook niet over nadenken is het feit dat heel veel mensen s'avonds niet meer durven te pinnen daar. Maar dat was al vanaf het begin. Zelfs de politie vind het een domme plek voor een pinapparaat.

De pinautomaat staat daar niet goed, ook niet voor de mensen. Veel te open en gevaarlijk!

Binnen 2 maanden 2 pogingen, ik zeg: knap en dit kost niks? Nou de 3e keer gaat het ze vast lukken dan zeker. #ikzegbeetjedomrabobankengemeente

Tja, een pinautomaat op die plek zetten is een beetje de kat op 't spek binden. Een pinautomaat hoort midden op het dorp te staan, wat was er mis mee de vorig plaats van het pinautomaat?

Volgens mij werd het pand verkocht, waar toen de Rabobank inzat.