- advertentie -

Eerste 500 kaarten Beachboom verkocht

Eerste 500 kaarten Beachboom verkocht

OOST-SOUBURG - De eerste 500 kaarten voor dancefeest Beachboom aan de Brouwersdam zijn verkocht. Dat maakt de organisatie bekend. De tickets waren speciaal voor de vroege vogels en iets goedkoper dan normaal.


Zaterdag 18 augustus 2012, om 16.00u begint het evenement traditioneel met de winnaar van de “Beachboom DJ-Contest”. Om die winnaar te vinden zijn er verschillende voorrondes. De eerste voorronde is op 2 juni in de Surf-In te Scharendijke. De tweede voorronde is op 15 juni bij Tavenu te Burgh-Haamstede. De finale is 15 juli op het strand bij beachclub Sil de Strandjutter, aan de Brouwersdam.

Failliet
In 2010 ging het dancefeest nog failliet, maar het kwam een jaar later in andere vorm weer. Toen niet op het echte strand zoals voorheen, maar op een kunstmatig aangelegd strand op de Brouwersdam.

Dit jaar wordt het de zestiende keer dat Beachboom wordt gehouden.
laatste keer aangepast:
do 24-05-2012, 07:25


delen:

Reacties

Ik hoop dat Ed en Anita ook komen.

Zolang ze maar niets samen doen met Amadore want dan weet ik zeker dat je feest niet meer doorgaat! Vorig jaar zou er ook een strandfeest komen en dat had een organisatie samen met Amadore georganiseerd. Bijna geen kaart verkocht! Ja dat snap ik als je Amadore op de poster zet! Niet doen dus.