- advertentie -

Motorrijder omgekomen op Oesterdam

Motorrijder omgekomen op Oesterdam

OESTERDAM - Bij een ongeval op de Oesterdam is zondag rond 14.30 uur een motorrijder om het leven gekomen. Het gaaat om een 31-jarige man uit het Belgische Oostmalle. Door onbekende oorzaak raakte hij een verkeersbord en kwam hij verderop met zijn motor in een sloot tot stilstand. Voorbijgangers waren gelijk gestart met reanimatie.

Naast de brandweer en twee ambulances kwam ook de traumahelikopter ter plaatse. Maar de hulp mocht niet meer baten. Het Team Verkeers Ongevallen Analyse van de politie heeft de plaats van het ongeval onderzocht. Tijdens het onderzoek was de Oesterdam afgesloten voor al het verkeer.


Eerdere ongevallen

Het is het derde zware motorongeluk in twee weken tijd. Op 22 mei verongelukte een motorrijder op de Oude Rijksweg bij Rilland. Twee weken geleden kwam een man om het leven bij een ongeval op de Sloebrug in Vlissingen.laatste keer aangepast:
ma 28-05-2012, 11:32


regio:
Tholen
delen:
'Motorrijders moeten worden aangesproken op rijgedrag'

Reacties

Hiervoor was al gewaarschuwd door diverse instanties, elk voorjaar met het mooie weer stappen de zomerrijders weer op de motor en gebeuren er helaas dodelijke ongelukken. Men wordt afgeleid door gps,gsm of schrikt van de meeuwen die over de weg vliegen.

iedereen sterkte met dit verlies

Ik wens u allemaal heel veel sterkte toe bij het verlies van uw dierbare ... hou jullie sterk !

Ik wil ook graag aandacht vragen voor het volgende: Het wordt zomer. Motorrijders verschijnen weer massaal op de weg. Zij zijn erg kwetsbaar in het verkeer. Voor sommige motorrijders is het verleidelijk om lekker te scheuren of toeren uit te halen. Ik wil ALLE weggebruikers oproepen om voorzichtig te zijn in het verkeer. De vakantie komt er aan. Veel mensen gaan een lange reis met de auto maken. Een klein moment van onoplettendheid kan fataal worden, voor u zelf of voor anderen. Wees alert, houdt uw aandacht bij het verkeer en houdt rekening met anderen. En neem regelmatig voldoende rust onderweg. Met haast bereikt u niets. Niemand wil ongelukken. Laten we er een mooie zomer van maken.

Wat triest weer. En opnieuw zo'n jong iemand. Alle moed en kracht toegewenst voor de familie en vrienden van deze jongen. Alle goeds!

Wie hard wil rijden en stoer wil doen kent de gevaren. Erg voor de naasten.

Heel erg dit zeg bah alleen veel kracht en sterkte voor familie.

Ook ik wil de familie heel veel sterkte toewensen, en weet dat ik met hen meeleef.

véél sterkte voor alle nabestaanden, en ook voor de direct betrokkenen op de plaats van het ongeval

Tragisch allemaal, dit is de 3e al binnen 2 weken die het leven laat. Sterkte met diegeen van dit verlies