- advertentie -

Jongen (19) zwaar mishandeld in Renesse

Jongen (19) zwaar mishandeld in Renesse

RENESSE - In de nacht van zaterdag op zondag is een 19-jarige jongen uit de gemeente Schouwen Duiveland rond 3.30 uur zwaar mishandeld door drie voor hem onbekenden. Dat gebeurde in Renesse. De jongen is met een kaakbreuk in het ziekenhuis opgenomen en moet geopereerd worden.


De jongen kwam zijn zusje te hulp toen zij werd lastiggevallen door de drie verdachten.

De drie zijn afkomstig uit Oud-Beijerland en Rotterdam. Ze zijn 19, 21 en 22 jaar oud. De mannen zijn overgebracht naar een politiecel in Torentijd.

Eerder spraken politie en de gemeente Schouwen-Duiveland van een geslaagd verlopen pinksterweekend.
laatste keer aangepast:
di 29-05-2012, 07:49


delen:

Reacties

Luister dan, dit hele verhaal is bullshit en klopt voor geen meter oké. Als één van de zogenaamde "kloothommels" weet ik precies wat er gebeurd is en dit verhaal klopt niet.

Wat een kloothommels, lekker met hun drieën. Stelletje mislukkelingen.

Meer dan schandalig en dit soort wantoestanden blijft bestaan zolang er geen flinke straffen worden uitgedeeld. Zowel die heldhaftige jongen als zijn zus hebben een trauma voor het leven en die drie gekken lopen straks weer veel te snel vrolijk in Renesse rond.

En effe flink laten aftikken die drie en niet dat we moeten horen dat ze over 2 weken weer vrij rondlopen. Zou zeggen ergens 2030 is er wel een keer dat we kijken dat ze mogen vrijkomen. En de prijs kwa boete denk begin bij 10.000 per persoon.