- advertentie -

Presentatoren Omroep Zeeland maken handen vuil in asiel

Presentatoren Omroep Zeeland maken handen vuil in asiel

VLISSINGEN - Presentatoren Remco van Schellen en Elias den Hollander van Omroep Zeeland deden vandaag vrijwilligerswerk bij de Stichting dierenasiel Walcheren in Vlissingen. De twee verloren een weddenschap over het Eurovisie Songfestival.

Ze waren er zeker van: de Nederlandse inzending Joan Franka zou in de top vijf van het Eurovisie Songfestival komen. Helaas haalde ze de finale niet. Luisteraars van Omroep Zeeland mochten tegenprestaties aanmelden. Remco en Elias hadden het dierenasiel in Vlissingen uitgekozen.

Schoonmaken
Bij het dierenasiel in Vlissingen was Remco van Schellen zaterdagmorgen begonnen met het schoonmaken van de hokken van de katten. Daarna werden de katten verzorgd.

Honden
Elias den Hollander is rond het middaguur naar het asiel vertrokken. Hij moest tot 12 uur nog de radio-uitzending van Omroep Zeeland verzorgen. Hij heeft onder meer de honden verzorgd en het kattenbos schoongemaakt.

laatste keer aangepast:
ma 04-06-2012, 08:19


regio:
Walcheren
delen:
luister fragment: 

Remco van Schellen vanuit het dierenasiel in Vlissingen

Remco van Schellen in het kattenverblijf

Reacties

Heel mooi dat hiervoor gekozen is. Het is goed dat er aandacht is voor de dierenasiels. Zij werken overwegend met vrijwilligers en er is altijd heel veel werk te doen. Applaus voor al die mensen die trouw hun werk doen! Binnenkort gaan veel mensen met vakantie en dan zitten de asiels helemaal overvol met honden en katten. Jammer dat veel mensen kiezen voor een dure rashond waarbij vooral extreme uiterlijke kenmerken de maatstaf zijn. Zij worden "om het raszuiver te houden", meestal doorgefokt door inteelt tussen broer en zus of vader en dochter, met zeer ernstige gezondheidsproblemen en ernstige aandoeningen tot gevolg.

Zeer nuttig en leuk.