- advertentie -

Ruim 80.000 euro voor het goede doel

Ruim 80.000 euro voor het goede doel

OUD-VOSSEMEER - Het team Stavoord6 uit Oud-Vossemeer en Sint-Annaland heeft ruim 80.000 euro opgehaald voor Alpe d'HuZes. Ze gaan de berg komende week zes keer op- en afrijden op 1 dag. De opbrengst van de tocht gaat naar de KWF Kankerbestrijding.

Vertrek
Dit weekend vertrekken zo'n tweehonderd Zeeuwen naar Frankrijk om daar mee te doen aan de Alpe d'HuZes. Tijdens dit evenement, op woensdag 6 en donderdag 7 juni, fietsen deelnemers de Alpe d'Huez op. Doel van het bedwingen van de beroemde berg met 21 bochten is geld op te halen voor kankeronderzoek.

Frankrijk
Het team Stavoord6 uit Oud-Vossemeer en Sint-Annaland is net vertrokken richting Frankrijk. Ze gebruiken de rit van 1000 kilometer ook om nog te trainen. De zesentwintig renners leggen een deel van de tocht per fiets af.

laatste keer aangepast:
zo 03-06-2012, 09:48


regio:
Tholen
delen:
luister fragment: 

Thools team naar Alpe d'HuZes

alpeduzes

Reacties

Geweldig in één woord! Ook ik fiets mee en sponsoren kan nog steeds! Dit is mijn link!http://deelnemers.opgevenisgeenoptie.nl/acties/ronaldrosevelt/ronald-van-rosevelt/ 

Team N_JOY & GO On heeft tot nu toe 21.947.05 opgehaald dat vind ik een vermelding wel waard. Wens dit team net als alle andere heel veel succes.
caro

Ik vind het zo jammer dat de lopers elke keer worden vergeten. Mijn nichtje heeft borstkanker gehad en loopt nu voor de tweede keer de Alpe. Zo knap! Ook zij zamelde in twee jaar, alleen, bijna 10.000 euro in.

Fantastisch initiatief met een mooi resultaat, waarvan elke euro naar het beoogde doel gaat!

Hoeveel van die 80.000 euro gaat er naar de directeur van het goede doel?

Dat weten we allemaal. Eerst even € 240.000 per jaar voor de directeur eraf. Schande!