- advertentie -

Beach Soccer Zeeland wil bij beste vier eindigen

Beach Soccer Zeeland wil bij beste vier eindigen

VLISSINGEN - De strandvoetballers van Beach Soccer Zeeland (BSZ) willen dit seizoen meespelen om de bovenste plaatsen. "De top vier speelt play-offs om het landskampioenschap. Ons doel is daar aan mee te doen", zegt trainer Veli Eryürük.

Op het Badstrand in Vlissingen werd zondag de tweede speelronde gespeeld. 's Ochtends werd de eerste wedstrijd door BSZ met 8-5 gewonnen van VVS Den Haag. Daryl Rawidjan was met zes goals de grote man. Rawidjan, die ook international is voor het Nederlands beachsoccerteam, is blij om in Zeeland te spelen. "Het weer zit alleen niet mee, maar het is leuk om nu in Zeeland te spelen." Op 23 juni strijkt het strandvoetbalcircus voor de tweede en laatste keer neer in Zeeland. "Dan hopen we op beter weer en dat er meer publiek op de Markt in Middelburg staat."


De tweede wedstrijd werd ook gewonnen door de ploeg die zich in 2009 nog tot landskampioen kroonde. Beach Soccer Hoorn werd met 6-3 opzij gezet en opnieuw was Rawidjan de topscorer. Dit keer met drie treffers. In Maastricht werd zaterdag de eerste wedstrijd van de competitie met 4-5 verloren van Egmond.

laatste keer aangepast:
do 21-06-2012, 14:45


regio:
Walcheren
delen:
Beachsoccer

Reacties

Nieuwe reactie inzenden

De inhoud van dit veld is privé en zal niet openbaar worden gemaakt.
  • Adressen van webpagina's en e-mailadressen worden automatisch naar links omgezet.
  • Toegelaten HTML-tags: <a> <em> <strong> <cite> <code> <ul> <ol> <li> <dl> <dt> <dd>
  • Regels en paragrafen worden automatisch gesplitst.

Meer informatie over formaatmogelijkheden