- advertentie -

Personeel skihal in Terneuzen ontslagen

Personeel skihal in Terneuzen ontslagen

TERNEUZEN - Skihal Snowbase in Terneuzen is gesloten en de vijftig personeelsleden zijn ontslagen. Snowbase zat al een tijdje in financiële problemen, onder meer doordat het Openbaar Ministerie beslag legde op de hal, vanwege mogelijke banden met coffeeshop Checkpoint.


De belastingdienst heeft nu het faillissement van de skihal aangevraagd wegens een belastingschuld, die de Belgische eigenaar van de skihal niet heeft betaald. Curator Steven van Boven is gefrustreerd dat er op korte termijn geen oplossing is voor het getroffen personeel.

Klap
Wethouder Co van Schaik van financiën spreekt van een klap voor werkgelegenheid in Terneuzen. Verder denkt de wethouder dat de gemeente op financieel vlak weinig kan doen voor Snowbase.
laatste keer aangepast:
vr 08-06-2012, 17:33


delen:
luister fragment: 

Curator gefrustreerd over ontslag personeel

Wethouder Van Schaik over sluiting Snowbase

Skihal Rucphen toont interesse in Snowbase
Javascript is required to view this map.

Reacties

Het zal weer eens geen waar zijn. Mag er nu nooit eens iets lukken in Terneuzen? Wel van alles bouwen, zoals nieuwe winkels, kantoren, enz die ook weer na een jaar leeg komen te staan. In ieder geval veel sterkte voor het personeel en hopelijk wordt er snel een oplossing gevonden, zodat deze mensen ook weer aan het werk kunnen.

Het was te verwachten, Zeeuws Vaanderen had een blikvanger en de overkant met Middelburg en zijn magistraten konden dit niet verkroppen. Wer iets naar de kloten gemaakt door de rancuneuse politieke bestuurders uit deze provincie en de gemeente met als slippendragers het dagelijkse bestuur van deze gemeente. Bedankt heren en dames,we hebben nog niet genoeg economische ellende dat dit door jullie toedoen ook nog kapot moet en van het OM ach zielig blablabla.

Eerst het wel laten bouwen door de eigenaar van Checpoint als het af is doe je een inval bij Checpoint. ik vind het schandalig. ik vind het heel hypocriet van gemeente Terneuzen.

Het zal weer eens geen waar zijn. In Terneuzen mag het blijkbaar nooit eens goed gaan.Straks de bioscoop weer zeker? In ieder geval veel sterkte voor het personeel!

Zo zonde, voor het personeel Ik wens het personeel heel veel sterkte, moeilijke tijd voor hun. Gemeente Terneuzen bedankt weer meer werklozen!

Lekker dan.... eindelijk een geweldige trekpleister en het dan zo verpesten.

Tja, hadden ze Checkpoint ook gewoon open gehouden, was nergens voor nodig geweest. Maar ja, we hebben nog niet genoeg werklozen en mensen die hard werken om voor andere een baan te creëren zijn bandieten. Al was de skihal gefinancieerd, dan was er tenminste iemand die ergens zijn geld goed voor gebruikt, niet???

Ach,  zo is het met Scheldorado ook gegaan. Na een keer of vier over de kop zal het wel rendabel worden.

Dan hebben ze in Middelburg in het provinciale pluche hun zin! Bedankt provincie!

Zo zonde, voor het personeel, voor Zeeuws-Vlaanderen en voor alle mensen die hier een abonnement hadden.

Met dank aan de Gemeente Terneuzen. Weer mensen op straat.