- advertentie -

Skihal Rucphen toont interesse in Snowbase

Skihal Rucphen toont interesse in Snowbase

TERNEUZEN - De skihal Skidôme Rucphen heeft interesse om de de skihal in Terneuzen over te nemen. Nicky Broos van de skihal in Rucphen is benaderd als overnamekandidaat. "Als ik mijn wintersporthart volg, zeg ik honderd procent 'ja', als ik mijn zakelijk verstand volg, zeg ik vijftig procent 'ja'."


Volgens de skihal in Rucphen is er bij bij de skihal in Terneuzen volkomen verkeerd beleid gevoerd. En dat heeft tot de faillissementsaanvraag faillissementsaanvraag geleid zegt Broos. Hij heeft niet het idee dat er te weinig bezoekers kwamen, maar dat er de verkeerde mensen aan de verkeerde knoppen zaten.
laatste keer aangepast:
ma 11-06-2012, 14:31


delen:
luister fragment: 

Skihal Rucphen overnamekandidaat Snowbase

Skihal Rucphen toont interesse in Snowbase

Reacties

Kijk, dat soort mensen hebben we nodig! Snel weer openen de skihal en ondanks protest van de Hoop gewoon leuke winkels toestaan onder de piste. Ik hoop dat meneer Broos hier brood in ziet.

Super ! En ik denk dat ik Nicky Broos daar wel gelijk in moet geven ivm met het vekeerde beleid :) Er werd zo weinig voor Snowbase ook gepromoot het laatste jaar. Hopelijk doet hij het daar weer goed leven! Skidome is toch een succes, Snowbase moet dat ook worden. De locatie is alleszins perfect . als we zo ver zijn, hoop ik wel dat de abonementen geldig blijven aangezien ik net een nieuw heb sinds 8 mei en geldig is tot 8 mei 2013 .. bij deze. Duimen dat die het doet ! volg je hart :)

Zou mooi zijn. Ook gemeente en provincie zouden eens na moeten denken en vergunningen verlenen voor detailhandel in het pand. Schept werkgelegenheid en dat is iets wat broodnodig is in de regio.

Helemaal mee eens!