- advertentie -

Biggenrace in Poortvliet voor het goede doel

Biggenrace in Poortvliet voor het goede doel

POORTVLIET - In een schuur aan de Bitterhoeksweg in Poortvliet wordt vanavond voor het goede doel een biggenrace gehouden. De biggen zijn speciaal getraind volgens de Plattelands Jongeren Zuid Tholen/St. Philipsland die de race organiseert.


De opbrengst van deze en twee andere biggenraces gaat naar aan de Stichting Vrienden van Siem. Deze stichting haalt geld op in de strijd tegen kanker.

Verder zullen tijdens het speciale PJZ Partyweekend twee veilingrondes plaatsvinden, waarvan de opbrengst ook naar het goede doel gaat.
laatste keer aangepast:
vr 08-06-2012, 13:38


regio:
Tholen
delen:
luister fragment: 

Biggenrace voor het goede doel

Javascript is required to view this map.

Reacties

Hoe 'goed' een doel ook is, het kan nooit worden geheiligd door een middel dat misbruik van levende wezens legitimeerd. Belachelijk en schandelijk...

In Poortvliet rijdt zelfs de politie nog op een big.

...getraind, wie het eerst naar het slachthuis rent...

Toppie,hopelijk ook met wedbureau?

Wie belt hiervoor de dierenpolitie?! Getrainde biggen? Volgens de Bijbel is de mens boven de dieren gesteld, maar er staat ook dat wij de aarde als een goed rentmeester moeten beheren. Lijkt me dat deze geldinzameling daar niet onder valt. Daar hoort zeker ook bij dat je goed voor de dieren moet zijn. Biggen opjagen, bah. Plattelandsjongeren, er zijn heel veel andere manieren om geld in te zamelen voor het goede doel.

Zijn dit soort dingen met dieren niet een beetje achterhaald?