- advertentie -

Een meeuw, een F16 of toch Chuck Norris?

Een meeuw, een F16 of toch Chuck Norris?

VLISSINGEN - Op de website van Omroep Zeeland wordt er flink gespeculeerd over wat er zaterdag over de boulevard in Vlissingen vloog. Tijdens het interview dat werd afgenomen met de winnaar van Vlissingen on Wheels vloog er een onbekend projectiel door de lucht.


Vooral over de vraag of het een meeuw of een vliegtuig is wordt flink gediscussieerd. Zo zegt Daan dat het een meeuw is die overdwars vliegt en door de wind wordt meegevoerd. Hij zegt 'duidelijk een wit lijfje tussen de vleugels te zien zitten'. Ook vijf anderen houden het op een meeuw of een andere vogel.

Een impressie van Vlissingen on Wheels, vindt u op de sportsite van Omroep Zeeland.

Vliegtuig
Eén van de mensen die hebben gereageerd, houdt het op een F16 of een andere straaljager. Ook een helikopter wordt genoemd. Bezoeker Anton bestrijdt dat het om een meeuw of een vliegtuig gaat. Hij zegt 25 jaar als piloot te hebben gevlogen en nog nooit een vliegtuig te hebben gezien dat er zo uitziet. En volgens hem laat een vogel geen spoor achter.

Creatieve reacties
Andere mensen gebruiken het bericht om hun creativiteit te spuien. Zo heeft iemand het over een Belgische Drone die de dijk van de Hedwige gaat bombarderen. Een ander noemt Geert Wilders als kandidaat en een persoon die zichzelf wetenschapper noemt, meent Chuck Norris in het object te herkennen.


Filmpje

In het filmpje komt het projectiel na acht seconden vanaf rechtsboven in beeld vliegen. Oordeelt u zelf.

laatste keer aangepast:
ma 11-06-2012, 16:27


regio:
Walcheren
delen:
Ufo boven Vlissingen

Reacties

Het is zonder twijfel een flying rod/ skyfish.

Alle gekheid op een stokje: Ik was het.

Degene die denkt of zegt dat het een vogel is die ziet ze echt vliegen! Haha,een vogel hoe kom je erbij? Als er geen F16's gevlogen hebben die dag weet ik genoeg.

Is gewoon een vogel. Vergroot het beeld maar en zet de film op pauze als hij net het beeld binnen komt, zie je duidelijk dat het een vogel is

Wie zegt dat het een Nederlandse F16 was, de Britten en de Belgen vliegen hier regelmatig met hun F14 e.d. Een vogel kan gewoon niet daarvoor was het te snel en ook geen helicopter die zou je duidelijk horen. En om nu al aan een superheld te gaan denken. Even een belletje naar defensie die weten wel wie er in de lucht waren. 'n UFO dus. Een nog niet geidentificeerd vliegend object!

Het is gewoon een vliegende soepkip. Als je het beeld, meteen na het verschijnen van dat ding, stilzet kun je het duidelijk zien. Hij komt wel van Mars overigens, maar dit terzijde.

Tjonge jonge jonge, gaan we ons nu ook al druk maken over voorbij vliegende vogels?! Meeuwen vliegen namelijk weleens vaker langs de boulevard.

Duidelijk een meeuw die zich zijwaarts door de wind laat meevoeren. Nederlandse F-16's hebben die dag niet gevlogen.

Haha, allemaal fout, het was een lurresburres...

Ze moeten toch ergens hun verhalen mee maken? wWt is dit nu weer voor vreemd nieuws wat maakt t uit wat t is? voor mij part is het een ruimtewezen (wat niet bestaat)

wat zou je denken van een vuiltje op de lens

het was een minecraft

Waarschijnlijk die Belgische drone die de polders komt platgooien

Is het een vliegtuig, is het een vogel nee joh het is super gonzo

Het was een Nyan cat.... Zoek maar op YouTube: Nyan Cat

Ik denk dat het Batman is geweest hihi...