- advertentie -

Vlissingse viswinkel op Nationale Haringpartij

Vlissingse viswinkel op Nationale Haringpartij

VLISSINGEN - De Vlissingse viswinkel Visamy gaat Zeeland vertegenwoordigen op de 51e Nationale Haringpartij 2012. Die wordt komende dinsdag gehouden in kasteel Nyenrode in Breukelen.


In totaal doen er tien viswinkels uit Nederland mee. Ze doen mee aan een wedstrijd om hun eigen streek zo goed mogelijk te presenteren. De Vlissingers gaan in de stijl van Michiel de Ruyter en nemen ook bolussen en babbelaars mee. De jonge ondernemers Leendert en Sjaco (24 en 25 jaar) van Visamy zijn trots dat ze Zeeland mogen vertegenwoordigen op de Nationale Haringpartij. Zeker omdat ze nog maar 2,5 jaar bezig zijn.


Genodigden
Op de Nationale Haringpartij komen jaarlijks zo'n 800 genodigden. Onder hen leden van het kabinet, het Koninklijk Huis en vertegenwoordigers van diverse overheden en het bedrijfsleven.

laatste keer aangepast:
di 12-06-2012, 07:25


regio:
Walcheren
delen:
Visamy

Reacties

Ze zijn gewoon 1e! Hoe goed! Dat zegt toch wel wat hé Jack?!

Wij (Dolf Schoot, Axel) hebben een aantal jaren geleden daar met haring gestaan, en hebben er prima herinneringen aan. Het is een gezellige ontspannen dag; je krijgt allerlei bekende Nederlanders aan je kraam die al keuvelend een harinkje weghappen. We wensen jullie heel veel succes en hopen dat jullie het net zo leuk als wij zullen vinden.

Ha jongens,
Heeeeeeel veeeeeel succes. We denken aan jullie.
Probeer te winnen. Ga ervoor en doe je best.

Hé mannen veel succes daar. Erg leuk en en hele eer voor jullie. Ik ben er zeker van dat jullie Zeeland het beste kunnen .vertegenwoordigen. Met jullie uitstekende kwaliteit en super goede service. En klantvriendelijkheid. Veel succes een zeer tevreden klan.

Heel veel succes gewenst. Een prima opsteker voor jullie en VISAMY.

Succes mannen! We duimen dr voor!

Hopelijk zijn ze daar klantvriendelijker dan in de winkel. Hoelang je daar soms moet wachten voor een bakje kibbeling! En dan zijn er aanbiedingen  zoals gratis saus bij de kibbeling... Nou als je er niet om vraagt, dan kom je dus mooi zonder saus thuis. En dat is niet èèn keertje, nee keer op keer weer. En met de haringkaart aan de ene klant wordt ie zo aangeboden en een andere klant moet er bijna om smeken om hem te krijgen beetje met twee maten meten, Maar de zaak en producten zijn uitmuntend.

Even reactie op JACK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Als je zo een vent bent, en je hebt zo een kritiek, gaa dan even naar de winkel en durf het daar te vertellen!
& in een zaak waar het druk is, moet je altijd wachten als er iets gebakken moet worden! Wat betreft die haring staat op een grote poster op de muur, je hebt toch ook een bekje om het te vragen! Als ze dat bij al die duizende haringen moeten vragen dan moet je nog langer wachtten! Kom daar heel vaak is gewoon een super tent!

Het is iedereen aan te raden, dus mensen snel naar Visamy!!

Heel veel succes gewenst.

Heel veel succes!

Succes

je gaat een baby toch niet dwingen zo vies stink ding te laten eten... Gekke mensen