- advertentie -

Verbreding Westerscheldetunnelweg klaar

Verbreding Westerscheldetunnelweg klaar

TERNEUZEN - De vernieuwde Westerscheldetunnelweg in Zeeuws-Vlaanderen wordt woensdag officieel geopend. Met de voltooiing van het tracé bij Terneuzen is de verbreding van de Westerscheldetunnelweg na bijna twee jaar afgerond.


In de toekomst wordt meer verkeersdrukte verwacht in de tunnel, mede door de aanleg van de Sluiskiltunnel. Daarom is aan beide kanten van de tunnel het aantal rijstroken van de N62 verdubbeld.

laatste keer aangepast:
di 12-06-2012, 07:26


delen:
Javascript is required to view this map.

Reacties

Nu de Sloeweg nog, daar is het een ook een ramp en dan is het traject zoals het behoort te zijn. Dat dit niet in een keer gedaan is kun je toch niet begrijpen ? Wij zullen het als leken wel allemaal verkeerd zien of anders is het misschien niet duur genoeg?

Informatie is toch niet geheel dudelijk ..... voltooiing ... afgerond .... Waar dan. Nog zeker 1 km naar rotonde Hoek , (nieuwe weg naar Sluiskil tunnel) is NIET gedaan. Dus voor mij ... half werk / blij maken met niets .... Inzicht, werkelijkheid, informatie ..... hoop lege woorden / geen inhoud /bevat niet de waarheid

Niet voor z'n tijd dat dit is gedaan. Ben benieuwd is hoe straks de aansluiting op de Sluiskiltunnel zal zijn. Ik mag hopen dat de N61 rechtstreeks 4-baans doorloopt.

Tja, eigenlijk belachelijk dat ze niet bij de aanbouw van de tunnel alles hebben geregeld, en wij maar overlast hebben. Ach ja voortschrijdend inzicht zeker.

Het is een begin. Nu de Sloeweg nog verdubbelen en/of de kruising Sloeweg-Stoofweg aanpakken. Dit om file tot op de snelweg te voorkomen.