- advertentie -

Duitse voetbalmentaliteit spreekt Siereveld aan

Duitse voetbalmentaliteit spreekt Siereveld aan

VLISSINGEN - Hij zal één van de weinige Nederlanders zijn, maar André Siereveld uit Vlissingen hoopt vanavond op een overwinning voor Duitsland. De voetballer van RCS en Groene Ster Vlissingen looft de Duitse voetbalmentaliteit.


Siereveld (25) heeft een Duitse moeder en een Nederlandse vader en is al jaren fan van Die Mannschaft. "Nederlandse voetballers zijn in mijn ogen individualisten, Duitsers vinden het collectief belangrijk. Dat spreekt mij veel meer aan. Neem nou die arrogante Wesley Sneijder. Of Gregory van der Wiel, die is meer met zijn haar en tatoeages bezig dan met voetballen." Toch is het niet zo dat Siereveld anti-Nederland is. "Het liefst heb ik dat beide landen naar de volgende ronde gaan."

Opmerkingen
Gehuld in zijn Duitse shirt, of in het trainingspak van de nationale ploeg loopt Siereveld regelmatig door Vlissingen. "Natuurlijk krijg je dat opmerkingen. Mensen denken dat je een Duitser bent en schelden je bijvoorbeeld uit voor Mof. Ach ja, ik blijf Duitsland gewoon aanmoedigen."

Duitsers
Voor woensdagavond verwacht Siereveld een spannende wedstrijd. "Duels tussen Duitsland en Nederland zijn altijd close. Maar ik denk toch dat de Duitsers winnen."
laatste keer aangepast:
do 21-06-2012, 16:18


regio:
Walcheren
delen:
Andre Siereveld

Reacties

Als je 't mij vraagt is A. Siereveld de wesley Sneijder en van der Wiel in één op de Zeeuwse voetbalvelden.

Die van Siereveld blijkt nog gelijk te hebben ook. Prachtige kerel, die jongen steekt zijn mening nooit zonder stoelen of banken. Dit is niet de eerste x dat ie gelijk heeft in de Zeeuwse media. Dan refereer ik naar zijn uitspraken over VC Vlissingen een aantal jaar geleden. Overigens wel jammer dat ie zegt dat ie moet ingrijpen bij scheldpartijen.