- advertentie -

Aagje de geit voorspelde winst Duitsland

Aagje de geit voorspelde winst Duitsland

MIDDELBURG - Geit Aagje is de beste voorspeller van de kinderboerderij in Middelburg. Vier dieren van de boerderij hadden de uitslag van de wedstrijd Nederland - Duitsland op het EK-voetbal voorspeld. Het konijn, de ezel en de kip voorspelden een overwinning van Nederland. Alleen Aagje had het met winst voor Duitsland bij het rechte eind.

Dieren die uitslagen voorspellen zijn één van de grootste hypes rond voetbaltoernooien. Het begon met octopus Paul. die ten tijde van het WK van 2010 in Zuid-Afrika de uitslagen van alle zeven wedstrijden van het Duitse elftal correct voorspelde. Paul voorspelde bovendien dat Spanje Nederland in de finale zou verslaan, wat bewaarheid werd.


Nu Paul dood is, staan de dieren bij de kinderboerderij in Middelburg in de rij om zijn plek als voetbalorakel in te nemen.

laatste keer aangepast:
do 14-06-2012, 09:22


regio:
Walcheren
delen:
Aagje de geit voorspelt winst Duitsland

Reacties

Hij is slimmer dan Bertje, de volgende wedstrijd spelen met: Stekelnburg, Bouma, Boularous, Heitinga, Willems, Narsing , van Persie, van der Vaart, Robben, Huntelaar, Dost. Zo zie ik het graag.

Wat een achterlijke gedoe, wie houdt wie voor de gek?

Niks Aagje op de BBQ. Aagje mag zo lang blijven leven als zij wilt! Ik eet al 30 jaar geen dieren en het bevalt me prima. Voor mij geen dierenleed.

Lekker Aagje op de bbq en knoflooksaus. Ik voorspel dat ze lekker is.

Jullie moeten eens ophouden met dat achterlijke gedoe.

Goed gedaan Aagje. Mijn complimenten

Da's een slim geitje! Slimmer dan het Nederlands elftal.

Ik voorspel shoarma van Aagje.

Jaja, een Ezel is slimmer dan ze lijkt.

Ik hoop dat Aagje de geit het goed heeft.