- advertentie -

Zeeuw in Charkov gelooft niet in "wonder"

Zeeuw in Charkov gelooft niet in "wonder"

CHARKOV - Het wonder van Charkov, daar hopen sommige supporters van het Nederlands elftal op in het EK 2012. Oranjefans in de Oekraïense stad maken zich op voor de wedstrijd tussen Nederland en Portugal zondagavond.

Nederland moet met twee punten verschil winnen van Portugal wil ze nog een kans maken om door te gaan. Duitsland moet dan ook haar wedstrijd tegen Denemarken winnen.

Terneuzenaars

Onder de fans in Charkov zijn drie vrienden uit Zeeuws-Vlaanderen, Willy van der Kant, Carlo Sandrini en Max van Pienbroek. Zij bezoeken sinds 1988 regelmatig wedstrijden van het Nederlands Elftal tijdens een EK- of WK-eindronde. Willy van der Kant gaat vanavond naar het stadion voor de wedstrijd, maar gelooft niet in het zogenoemde wonder van Charkov.


Oranjefans

Zeeuwse Oranjefans hebben tijdens het EK foto's geplaatst op onze speciale oranjekoorts-pagina. U kunt daar uw foto's nog steeds uploaden.


laatste keer aangepast:
ma 18-06-2012, 07:19


delen:
luister fragment: 

Zeeuw in Charkov gelooft niet in wonder

Reacties

Schijnbaar toch niet Frank :-) Dat de sterkste mogen winnen

hallo, die voetballers hadden de eer aan zichzelf moeten houden en uit zich zelf naar huis moeten gaan. als je het van andere teams moet afwachten hoe die het doen vind ik het niet meer voetbalwaardig. er loopt voor miljoenen op dat veld en nog een prestatie van piet snot. ik vind het in een woord waardeloos al dat gevoetbal. je kunt het beter geldbal noemen. nee amateur voetbl is veel leuker die doen er nog echt iets voor, dit is alleen maar hoe word ik het snelste rijk.

Vanuit Bovenkarspel (NH) wil ik graag een Oranjegroet doen, aan mijn broer, Willy van der Kant! En aan Carlo Sandrini, Max van Pienbroek, in de Oekraïense stad! Wij geloven er nog in vanavond! Portugal - Nederland 0-3; Denemarken - Duitsland 0-2. Duitsland en Nederland gaan door naar de kwartfinale.