- advertentie -

Borden om drugstoeristen af te schrikken

Borden om drugstoeristen af te schrikken

SLUIS - De gemeente Sluis plaatst vrijdagmiddag op het veerplein in Breskens informatieborden. Op de borden wordt uitgelegd dat drugstoeristen de wet overtreden. In de gemeente Sluis zelf zijn geen coffeeshops, maar er schijnt op en rond het veerplein wel overlast te zijn van, met name buitenlandse, drugsgebruikers.


Door regelmatig drugscontroles te houden probeert de politie de overlast te beperken. Dat zorgt voor een veiliger gevoel voor de inwoners maar ook voor de overige toeristen. De informatieborden worden vrijdag officieel onthuld.
laatste keer aangepast:
vr 22-06-2012, 14:37


delen:
Javascript is required to view this map.

Reacties

Glunderende notabelen en hermandad bij de "onthulling" van het bord. Nu zal alles wel opgelost zijn...?

Moeten ze maar niet overal een wietpas invoeren. Nu ga je veel meer straathandel krijgen.

Ach, de hoge heren willen zeker weer een feestje. Wat een onzin om zulke borden officiëel te onthullen. Moet natuurlijk een borrel en een hapje bij. De burger betaalt wel weer.

Het zou een hoop minder geld van de burger kosten indien men de boel vrij zou geven. Gewoon officiële coffeeshops. Dan ben je van het schemerige achterkamertjeswerk ook af en kan je er meer en beter toezicht houden. Plus dat er inkomsten zijn, bij zowel de overheid als werknemers van de coffeeshops en de teelt.