- advertentie -

Southparkfestival verwacht tienduizend bezoekers

Southparkfestival verwacht tienduizend bezoekers

MIDDELBURG - Op het Meiveld in Middelburg zijn de voorbereidingen in volle gang voor de negende editie van het Southparkfestival. Het multiculturele festival is ooit begonnen als een kleinschalig buurtfeest en is inmiddels uitgegroeid tot het grootste gratis festival van Zeeland dat zeker tienduizend bezoekers verwacht.


Het Southparkfestival begint zaterdagmiddag om 12 uur. Er zijn onder meer optredens van Marisela en Gers Pardoel. Voor de ouderen is er de speciale seniorenhangplek. Door de vele regen is het festivalterrein zo hier en daar wat drassig. De gemeente strooit daarom zand op het grasveld.


laatste keer aangepast:
vr 22-06-2012, 20:33


regio:
Walcheren
delen:
luister fragment: 

Southparkfestival verwacht tienduizend bezoekers

Javascript is required to view this map.

Reacties

Onbegrijpelijk, deze reacties. Het Southparkfestival brengt jong en oud bij elkaar in een gezellige omgeving! Oké, je houdt niet van deze muziek. Doe dan voor die ene dag oordopjes in en gun al die mensen die er wel komen hun plezier. Staat U er wel eens bij stil hoeveel geregel er nodig is om zo'n festival te organiseren? Dat doen deze personen niet voor zichzelf maar terwille van anderen. Zij hebben eerder een applaus verdiend! Natuurlijk mag U klachten hebben maar geef deze dan aan de organisatie door zodat zij er misschien iets mee kunnen doen, dat zou veel netter zijn. Tot volgend jaar!

Beetje jammer dat U als oudere de jongere die 1 dag in het jaar niet gunt , de rest van de 364 dagen kunt U gewoon weer lekker geruisloos achter U geraniums zitten. Persoonlijk denk ik dat iedereen recht heeft op subsidie en deze niet alleen maar hoeven gebruikt te worden voor een Giro. Alle drempels weg uit de hele stad en alles afgezet, onnodige kunst, om het maar niet te hebben over alle verbouwingen aan de wegen in Middelburg die alleen maar voor meer onoverzichtelijkheid zorgen. Mogen wij dan 1x in het jaar een feestje hebben ter compensatie voor al het onnodige uitgeven van ons geld aan andere dingen die er ook niet toe doen. Kom eens langs en misschien beleeft U wel een warm onthaal van mensen die een feestje hebben omdat zij ook werken voor alle subsidies waar U gebruik van maakt.

En zo is het....1 dag muziek per jaar op het Meiveld en dan alweer gezeur over hard muziek.

Als je niet eens weet wie Ed en Anita zijn dan kun je wel inpakken met je festival. Kijk gewoon even naar YouTube, iets beters kun je niet krijgen.

Wie is Anita? en wie is Ed? Zo gratis is het festival niet we hebben er met zijn allen een hoop belastingcentjes aan betaald.

Volgens mij ook het grootste GRATIS festival van Zeeland maar, wat maakt het uit wie de grootste is, als het maar gezellig is en het weer lekker mee werkt. Want gezellig is het er altijd!

De fictieve grote bezoekersaantallen van dat Southparkfestival vliegen ons, zoals de voorgaande jaren, weer om de oren. De wekelijkheid is dat het nog steeds een kleinschalig buurtfeest is, maar dan dik gesubsidieerd. Hopelijk komt de gemeente Middelburg nu eens de totale 12 uur dat het 'festival' duurt om de werkelijke aantallen bezoekers te registreren en te ervaren hoe het is om als, veelal oudere, omwonende ten behoeve van een handje vol mensen 12 uur lang door een en muur van herrie geterroriseerd te worden. En oja, gratis is het niet! Wij betalen als inwoners van Middelburg deze hobby van een handje vol mensen.

Eén keer per jaar wordt er wat georganiseerd, dat 12 uur lang geluidoverlast bezorgt. Misschien bent u wel een type dat een hele dag achter de geraniums zit en naar buiten zit te kijken of er iets staat te gebeuren waar u dan op kan reageren. Ik zou zeggen, trek u schoenen aan en bevindt u zich tussen de mensen. Dan geniet u ook eens. Stop met oordelen over anderen. Ga eens voor de spiegel staan en vraag u eens af wie u daadwerkelijk zelf bent. ga vanmiddag naar het festival en geniet ervan, of geniet van de mensen om u heen die het naar hun zin hebben.

Het grootste gratis festival van Zeeland? Echt geschreven door een Middelburger zeker. Volgens mij denkt hij dat ze in alles de grootste en de belangrijkste zijn. Ze blijven maar graaien naar dingen die ze zelf nooit gehad hebben.

Anita komt vanavond!! maar zonder ed!!

Hopelijk komen Ed en Anita ook.