- advertentie -

Eerste kledingbank Zeeland is geopend

Eerste kledingbank Zeeland is geopend

MIDDELBURG - De eerste kledingbank van Zeeland heeft zaterdag officieel haar deuren geopend. Om 11.00 uur werd het uitgiftecentrum in Middelburg officieel geopend. De Stichting Kledingbank Zeeland verwacht dat de komende tijd zo'n 200 klanten gebruik gaan maken van de kledingbank.

 

De kledingbank geeft gratis kleding, schoenen en textiel aan mensen met een minimuminkomen en mensen met een doorverwijzing van erkende hulpverleners, zoals een huisarts. Met zo'n doorverwijzing mag een klant twee keer per jaar een set kleding uitzoeken. De klant maakt hiervoor een afspraak.

Restpartijen

De kledingbank krijgt restpartijen nieuwe kleding van winkels en bedrijven en goede tweedehands kleding. De kledingbank in Middelburg is aangesloten bij de Nationale Kledingbank.

laatste keer aangepast:
za 23-06-2012, 15:22


regio:
Walcheren
delen:
Eerste kledingbank Zeeland is geopend
Javascript is required to view this map.

Reacties

Kan ik ook ergens de openingstijden vinden, want ik wil graag wat kleding komen brengen.

Van maandag tot woensdag zijn er vrijwilligers aanwezig van 9 tot 12 uur.

Mensen moeten er zelf maar achter komen wat voor bedoeling er achter zit zijn, genoeg mensen hebben dat ondervonden. Het enige wat ik de mensen zeg, houd u ogen open en ga a u b niet verder dan kledingbank en blijf ver weg uit de nieuw leven gemeente

Jullie kunnen gewoon kleding doneren. Er zijn mensen die elkaars het licht niet in hun ogen gunnen en jaloers zijn. Ken de mensen niet die dat schrijven maar voel veel jaloezie. Jammer genoeg is de kledingbank nodig en waarom niet in zeeland overal in Nederland heb je al kledingbanken en als je via hun website kijkt dan zie je dat ze aangesloten zijn bij de nationale kledingbank dus waarom niet ook hier zijn genoeg mensen die het nodig hebben. Ook mensen die buiten hun eigen schuld in de problemen zijn gekomen. Als ik kleding heb kom ik ze met een gerust hart naar julle toe brengen.

wat is het volgende? een vakantiebank? een autobank?? en jan modaal (lees: werkende mensen) maar sappelen, Die kunnen sowieso geen state Of Art hemd meer kopen, omdat ze groep juist uitgekleed wordt. Nog even en we kunnen gaan ruilen met schelpen en knikkers!

Wat geweldig dat er naast de Voedselbank nu ook een Kledingbank in Zeeland bestaat! Omzien naar mensen die het (financieel) moeilijk hebben, wat zullen jullie veel mensen blij gaan maken met mooie kleding! Heel veel succes en plezier toegewenst met alle vrijwilligers de komende tijd!

Wat hebben we bij de Kledingbank een geweldige opening gehad! Iedereen hartelijk bedankt voor de steun aan de Kledingbank Zeeland! Voor meer informatie, bijvoorbeeld m.b.t. het inleveren van kleding, kijk dan op onze nieuwe website: www.kledingbank-zeeland@gmail.com. Een belletje mag ook: 06-30056936.

Wat een topdag was het! Echt genoten, iedereen die heeft meegeholpen bedankt!

Ik erger me aan het woordje "BANK" erachter, al worden er ook "ZAKKEN GEVULD". VOEDSELDELING" en "KLEDINGDELING" klinkt een stuk vriendelijker.

beste mensen, kijk maar uit! Julie weten niet wat hier achter zit... eerst geven ze kleding en dan lokken ze je de kerk in. als je hun opdrachten niet opvolgt en bijvoorbeeld weggaat word je bestormd met een hoop ellende... nogmaals: Kijk uit voor deze secte! Voor meer info graag reactie zenden op dit bericht. Wegens redenen die in dit bericht genoemd staan geef ik niet mijn eigen naam op. groetjes, annomiem

Hallo ik ben ook van plan kleding te gaan doneren. Is dit niet verstandig dan? Je hebt het over een sekte? Ben benieuwd wat hier achter zit... mvg Silvia

Ze proberen zo mensen binnen te krijgen omdat ze geen leden kunnen krijgen. Ga je deze kerk binnen, kom je er niet meer vanaf ivm een hoop ellende.

oproer zeeland zal er wel weer geen ultra extreem rechtse reportage er van maken.

Wat een super initiatief maar tegelijkertijd intens triest dat we in Nederland zo ver gezakt zijn dat een dergelijke instantie in het leven moet worden geroepen. Ik zal hier bruikbare kleding graag naar toe brengen, lijkt me een betere bestemming dan een plaatselijke kledingcontainer.

Wat een geweldig plan! Goed dat dit kan.

Het is weer net als vroeger de marktkoopman. Verkocht, stelen kleine stelen en grote stelen, maar grootte stelen het meest.

Triest om te lezen dat in een dergelijk rijk land als Nederland voedselbanken en kledingbanken worden opgericht. We zijn weer terug bij af. Maar wel vele miljarden in een bodemloze put laten verdwijnen. Het wordt eens tijd dat de regering eerst de zaken in eigen land op orden stelt, in plaats van de bevolking uit te kleden en mensen veroordelen tot de voedsel / kledingbank. De zakkenvullers in het torentje van Den Haag zullen er geen gebruik van maken die weten immers niet wat het is om van een minimum inkomen rond te moeten komen. En dan heb ik het niet alleen over mensen die een uitkering hebben er zijn genoeg mensen met een baan die niet veel meer dan het minimum verdienen.

Een of andere rechtse idioot vindt dit onzin. Goeie zaak dat deze winkel er is. Erg jammer dat het nodig is, het geld over de brug gooien voor een JSF en andere overbodige rotzooi. Dat is het beleid van het huidige kabinet, met dit geld waren een heleboel mensen geholpen.

Dit is een betere bestemming dan naar Afrika of andere Oost-Europese landen.

Leuk voor ons als particulieren. Maar de ik denk dat de handel er niet zo blij mee is.

Wat een onzin.

Een goede zaak. Maar tegelijkertijd schandalig dat dit in één van de rijkste landen ter wereld nodig is.

Ravensteijnweg toch? Oude ROC gebouw naast de Torenweg.

De kledingbank zit in het oude ROC gebouw naast de gevangenis: Ravensteinweg 1. Er is ook een site van de kledingbank met meer info: http://www.kledingbank-zeeland.nl. Dit is een goed initiatief. Ik ben zojuist wezen kijken. Het is geen kringloopwinkel. Het ziet er goed uit, net als een echte winkel. Er hangen zelfs state of art overhemden en Calvin Klein ondergoed. Geen oude meuk dus...

Kledingbank Zeeland Ravensteijnweg 1a 4337 PG te Middelburg Mailadres: kledingbankzeeland@gmail.com

Leuk artikel, waarom staat er verder geen adres bij ? Wij komen graag wat goede kledingstukken en vrij nieuwe schoenen brengen.

Wat is het adres?