- advertentie -

Hartog trekt veel publiek naar Classic Races Wemeldinge

Hartog trekt veel publiek naar Classic Races Wemeldinge

WEMELDINGE - Het lekkere weer, maar vooral de komst van de oud-winnaar van de TT van Assen Wil Hartog heeft zaterdag veel publiek naar het Classic Races Wemeldinge getrokken. Zo'n 2000 belangstellenden zagen Hartog en zo'n 140 andere coureurs rond rijden op oude motoren.

Hartog (64) was op de motor waarop hij in 1974 de TT van Assen op zijn naam schreef. Hij deed mee in de Prominentenrace en genoot van het evenement. "De organisatie is fantastisch en dit soort races doen me terugdenken aan de straatraces van de jaren '70. Dat zijn prachtige herinneringen", aldus Hartog.


84 jaar

De motoren waarop gereden werd waren oud, maar ook veel coureurs hebben een respectabele leeftijd. Cas Swart spant met zijn 84 jaar de kroon. "Ik vind het nog altijd fantastisch om mee te doen. En je blijft onder de mensen. Het is beter dan achter de geraniums zitten", aldus Swart.

laatste keer aangepast:
zo 24-06-2012, 12:04


regio:
Bevelanden
delen:
Wil Hartog

Reacties

Namens Boluz (bromfiets oldtimer liefhebbers uit Zeeland) hebben ook wij weer genoten van de prachtige race. Het mooie weer zat gelukkig mee. Organisatie classic race, bedankt dat wij als vereniging Boluz weer te gast mochten zijn.

Ik heb wederom genoten van dit geweldig goed georganiseerde evenment! Tot volgend jaar.

Het was fantastisch. Met dank aan de organisatie, en vooral de coureurs die toch heel veel moeite doen om de motoren rijdend te houden, want voor velen is het een uurtje rijden en weer vele uren sleutelen en reizen. Fijn om te zien dat er nog mensen zijn die zoveel moeite doen om hun hobby in stand te houden en vele liefhebbers een leuke middag bezorgen graag volgend jaar weer!

Mooie wedstrijden en mooi weer, wat wi je nog meer?