Geen Olympische Spelen voor Hans Peter Minderhoud

Geen Olympische Spelen voor Hans Peter Minderhoud

OOST-SOUBURG - Dressuurruiter Hans Peter Minderhoud gaat niet naar de Olympische Spelen. De KNHS heeft zondag de Olympische dressuurploeg bekendgemaakt. De uit Westkapelle afkomstige Minderhoud is niet geselecteerd.


Bondscoach Sjef Janssen selecteerde na de kwalificatiewedstrijden in Hoofddorp en Rotterdam Anky van Grunsven (Salinero) en Edward Gal (Glock's Undercover). Als Adelinde Cornelissen met Jerich Parzival vormbehoud toont tijdens een subtop-wedstrijd op 30 juni in Ermelo, mag ook deze combinatie naar Londen.

Nederland mag met vier ruiters starten in Londen. Voor de vierde plek komen Imke Schellekens-Bartels (Hunter Douglas Toots) en Patrick van der Meer (Uzzo) in aanmerking. Zij strijden tijdens het CHIO in Aken om het startbewijs.

Hans Peter Minderhoud, die met Glock's Tango rijdt, is teleurgesteld, maar heeft wel begrip voor de beslissing. "Als er vijf beter zijn, dan houdt het op. Mijn kür tijdens het CHIO gisteravond was ook gewoon niet goed." Minderhoud eindigde op de achtste plaats.
laatste keer aangepast:
di 26-06-2012, 22:16


regio:
Walcheren
delen:
luister fragment: 

Hans Peter Minderhoud niet naar Spelen

Reacties

Nieuwe reactie inzenden

De inhoud van dit veld is privé en zal niet openbaar worden gemaakt.
  • Adressen van webpagina's en e-mailadressen worden automatisch naar links omgezet.
  • Toegelaten HTML-tags: <a> <em> <strong> <cite> <code> <ul> <ol> <li> <dl> <dt> <dd>
  • Regels en paragrafen worden automatisch gesplitst.

Meer informatie over formaatmogelijkheden