- advertentie -

Motorrijders met 175 over 80-kilometerweg

Motorrijders met 175 over 80-kilometerweg

MIDDELBURG - Twee motorrijders zijn zondagavond op de Nieuwe Vlissingseweg in Middelburg hun rijbewijs kwijtgeraakt. De mannen uit Oost-Souburg reden 175 km/pu waar 80 is toegstaan. De politie Zeeland hield er een lasercontrole na klachten van omwonenden.

Bij de controle zijn de rijbewijzen van de twee 24-jarige mannen ingevorderd. Tegen beiden is proces-verbaal opgemaakt.


Internetfilmpje

Twee weken geleden verscheen een filmpje op internet waarop te zien is dat een motorrijder met 300 km/pu door Middelburg reed. Deze opnames werden gemaakt tijdens een wedstrijd van het Nederland elftal op het EK voetbal. Of deze motorrijders hier iets mee te maken hebben is onbekend.

laatste keer aangepast:
ma 02-07-2012, 14:35


regio:
Walcheren
delen:
Javascript is required to view this map.

Reacties

De return of the Ghostrider. Je moet journalistiek wel een beetje smeuig houden, anders krijg je zo'n zuur reaguurders beleid als op die andere website over hulpdiensten in Zeeland. Leuk juist dat bij Omroep Zeeland beetje humor nog wel gewaardeerd wordt.

Wie zegt dat die ene video is opgenomen tijdens de voetbal? Juist, de filmer/overtreder zelf, en dat is dan een betrouwbare bron voor Omroep Zeeland? Alsof het uitmaakt of er voetbal is of niet, om mee te beginnen.